Actiunile BRD, suspendate de la tranzactionare

Joi, 21 Februarie 2008, ora 09:43
1421 citiri
Actiunile BRD, suspendate de la tranzactionare

Titlurile BRD-Groupe Societe Generale (BRD), care isi prezinta joi rezultatele financiare pe 2007, sunt suspendate de la tranzactionare in deschiderea sedintei, potrivit unui anunt publicat de Bursa de Valori Bucuresti.

Joi, banca isi anunta rezultatele financiare, fiind programata o conferinta de presa la ora 10. BRD SocGen are un capital social de 696,90 milioane lei, divizat in 696.901.518 actiuni cu o valoare nominala de 1 leu, informeaza NewsIn.

Grupul francez Societe Generale este actionarul majoritar al bancii, cu o detinere de 58,32%, SIF Oltenia controleaza 5,34%, SIF Muntenia, 5,27%, iar SIF Moldova are o participatie de 5,04%, in timp ce alti actionari insumeaza detineri de 26,04%.

In primele noua luni ale anului trecut, profitul net al BRD - Groupe Societe Generale, a doua baca de pe piata romaneasca dupa active si retea, a crescut cu 43% fata de perioada similara a anului 2006, pana la 682 milioane lei (207 milioane euro), pe fondul sporirii portofoliului de credite cu 42%.

Miercuri, titlurile BRD au inchis sedinta in apreciere cu 1,12% pana la cotatia de 18 lei, ceea ce confera bancii o capitalizare de 12,54 miliarde lei (3,44 miliarde euro).

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#BRD, #actiuni, #BVB , #stiri BRD