O femeie a cerut despăgubiri unei companii aeriene pentru că un pasager a murit sub ochii ei

Sambata, 25 Martie 2023, ora 08:02
1582 citiri
O femeie a cerut despăgubiri unei companii aeriene pentru că un pasager a murit sub ochii ei
British Airways este data in judecata FOTO facebook

Caz mai puțin obișnuit la British Airways, compania aeriană de stat a Marii Britanii, care a fost dată în judecată de o pasageră.

Motivul? În timpul unui zbor aceasta a fost martora decesului unui alt călător, iar compania nu a făcut nimic pentru a acoperi sau măcar limita traumele create de incident.

„Un pasager aflat cu două rânduri în spatele nostru a murit în cel mai îngrozitor mod, oferindu-ne cea mai traumatizantă experiență în timpul unui zbor. Niciodată în viața mea nu am văzut să i se aplice cuiva șocuri electrice cu defibrilatorul sau resuscitare cardio-respiratorie și niciodată nu m-aș fi așteptat ca asta să se întâmple în timpul unui zbor spre casă”, a punctat aceasta, conform The Mirror.

O altă problemă pe care a avut-o cu decesul care i-a stricat liniștea a fost că a perturbat serviciul obișnuit de băuturi.

„Serviciile din timpul zborului au fost oprite și, în afară de masa inițială, băuturile… au fost întrerupte, așa că nu am primit o experiență de zbor completă pentru care am plătit”, s-a plâns pasagera nemulțumită.

Incidentul cu pricina a avut loc pe un zbor între Jamaica și Londra, derulat la 21 decembrie anul trecut.

#British Airways, #judecata, #pasager decedat, #zbor Londra Jamaica , #stiri internationale