Declarații scandaloase din partea lui Britney Spears: a amestecat-o și pe Jennifer Lopez în discuție

Luni, 26 Septembrie 2022, ora 10:46
4001 citiri
Declarații scandaloase din partea lui Britney Spears: a amestecat-o și pe Jennifer Lopez în discuție
Britney Spears și Jennifer Lopex

Britney Spears a lansat o serie de acuzații fără precedent pe contul ei de Instagram, unde are peste 42 de milioane de urmăritori.

Cântăreața de 40 de ani, câștigătoare a premiului Grammy, continuă disputa cu familia ei, după 14 ani în care a stat sub tutela tatălui ei.

"Partea cea mai rea a fost că familia mea m-a închis în acel loc timp de 4 luni ... Aș vrea să văd pe cineva spunându-i lui Jennifer Lopez să stea 8 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.. . fără mașină, cu oameni de securitate la ușă care nu mă lăsau să ies, fără ușă, fără intimitate, se uitau la mine cum mă schimb sau fac duș".

"Aș vrea să văd echipa de management a lui Jennifer Lopez cum îi spune să treacă prin ce am trecut eu...ce credeți că ar face...familia ei nu ar permite așa ceva. După 14 ani de umilințe, mai bine stau și mă c.. în propria mea piscină decât să mă întorc în industria de entertainment", a scris ea pe instagram.

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut ridicarea tutelei instituite în urmă cu 14 ani. Începând cu 29 septembrie, tutela i-a fost retrasă tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreaţa, care a rămas foarte discretă cu privire la această măsură în toţi aceşti ani, vorbise în iunie în faţa justiţiei americane pentru a denunţa o măsură „abuzivă”.

Ea declarase în special că nu şi-a putut scoate steriletul atunci când dorea să aibă alţi copii şi că trebuia să ia medicamente care o ameţeau.

Britney Spears are o relaţie cu Sam Asghari din 2016. Şi-au anunţat logodna în septembrie anul trecut. Pe 11 aprilie, cântăreaţa melodiei „Toxic” a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil. Ea este deja mama a doi fii, Sean (16) şi Jayden James (15), născuţi din relaţia cu Kevin Federline. Din păcate, ea nu a putut duce sarcina la capăt, suferind un avort spontan.

#Britney Spears, #Jennifer Lopez, #instagram spears , #stiri vedete
Comentarii