Britney Spears cere judecatorilor ca tatal sau sa nu-i mai fie tutore. Avocat: "Se teme de el. Nu-si va relua cariera atata timp cat el detine puterea"

Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 09:10
4032 citiri
Britney Spears cere judecatorilor ca tatal sau sa nu-i mai fie tutore. Avocat: "Se teme de el. Nu-si va relua cariera atata timp cat el detine puterea"
Foto: Instagram/ Britney Spears

Cantareata Britney Spears se teme de tatal ei si nu isi va relua cariera atata timp cat el detine puterea asupra acesteia, a spus avocatul artistei la audierea de marti de la Curtea Superioara din Los Angeles.

Judecatoarea Brenda Penny a refuzat sa il suspende pe James Spears din rolul de tutore al cantaretei, care a detinut controlul asupra carierei si averii ei timp de 12 ani, lucru solicitat de avocatul Samuel D. Ingham III la audiere. Insa ea a spus ca va lua in considerare noi solicitari pentru suspendarea sau inlaturarea lui.

"Clienta mea m-a informat ca se teme de tatal ei. Nu va canta din nou daca tatal ei se va ocupa in continuare de cariera ei", a spus avocatul, care a adaugat ca Spears nu a mai vorbit cu tatal ei de mult timp, citeaza The Hollywood Reporter.

Starul pop a luat o pauza, pe termen indefinit, la inceputul anului 2019.

Avocata lui James Spears, Vivian Lee Thoreen, a afirmat ca el a avut o contributie majora la situatia ei financiara, de la datorii la o avere de peste 60 de milioane de dolari, si a sustinut ca inlaturarea lui i-ar face foarte rau.

Thoreen a mai spus ca cei doi nu au comunicat pentru ca Ingham a impiedicat acest lucru.

Judecatoarea a aprobat ca o companie fiduciara, Bessemer Trust, sa fie co-tutore al averii ei impreuna cu tatal ei, ceea ce a cerut Britney Spears.

Avocatii si parintii cantaretei au participat la audiere prin sistem de video si teleconferinta. Britney Spears nu a fost prezenta in nicio forma.

In luna august 2020, Britney Spears a cerut unei curti de justitie din California sa nu fie repusa sub tutela tatalui ei, care a detinut controlul asupra carierei si averii cantaretei timp de 12 ani.

James Spears a fost tutorele legal al fiicei lui, acum in varsta de 38 de ani, dupa ce ea a dat semne ca ar avea probleme de sanatate mintala. El a renuntat temporar la acest rol, in 2019, din cauza unor probleme personale de sanatate.

Unii dintre fanii lui Spears cred ca ea a fost fortata sa accepte acel aranjament si au demarat de anul trecut campania #FreeBritney.

"Britney se opune ferm revenirii lui James ca tutore al ei", era sustinut in documentele depuse la Curtea Superioara a Californiei.

In documente se mai arata ca ea a agreat acest rol al tatalui sau, care a "salvat-o de la colaps, exploatare si ruina financiara" si a facut-o sa poata sa isi recastige pozitia de "artist de clasa mondiala".

Cantareata isi doreste ca managerul Jodi Montgomery, care a luat locul tatalui ei in ultimul an, sa il inlocuiasca permanent. Tutela trebuia sa fie extinsa pe 22 august, iar cererea ei va fi solutionata cel mai devreme in luna februarie a anului viitor, a decis un judecator din California.

James Spears primeste, prin ordin judecatoresc, 130.000 de dolari anual, ca tutore, iar potrivit unor documente obtinute de ET, cea mai mare suma cheltuita de Britney Spears Estate in 2018 a fost pentru taxele de tutela si cele legale, de peste 1,1 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Britney Spears, #Britney Spears proces, #Britney Spears tutore , #stiri Britney Spears