Casatoria lui Britney Spears a fost anulata

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 19:16
2708 citiri
Casatoria lui Britney Spears a fost anulata

Nimic nu pare sa mai mearga bine intre Britney Spears si Jason Trawick, cel cu care este logodita de un an si care ar fi trebuit sa-i devina in curand sot.

Casatoria celor doi urma sa aiba loc peste cateva saptamani, insa totul a fost anulat, relateaza Radaronline. Disputele neincetate in cuplul celor doi par sa fie la originea acestei schimbari de planuri.

"Britney si Jason le-au spus apropiatilor ca data nuntii a fost amanata, insa probabil nu se vor mai casatori niciodata. Britney nu mai gaseste nimic interesant la Jason si il respinge, vazandu-l mai degraba un al doilea tata, decat un partener romantic", a explicat o sursa din anturajul celor doi.

"Jason si Britney nu mai impart aceeasi camera de mult timp", a marturisit acelasi apropiat, adaugand ca acest obicei este pastrat chiar si atunci cand cei doi se cazeaza la hoteluri.

Nu numai cantareata este nemultumita de cum am evoluat lucrurile in cuplu, ci si logodnicul acesteia. "Jason are impresia ca este babysitter pentru Britney. O iubeste si ii iubeste si copiii, insa nu se vede toata viata impreuna cu ea", explica sursa.

Britney Spears, 31 de ani, si Jason Trawick, 40 de ani, formeaza un cuplu din mai 2010, pe vremea cand el era impresarul cantaretei. Intre timp, au renuntat la relatia profesionala, pentru a se concentra mai mult pe cea amoroasa.

Britney Spears a mai fost casatorita de doua ori: prima data in 2004, cu prietenul sau din copilarie, Jason Allen Alexander - o casnicie care a durat doar 55 de ore - apoi cu dansatorul Kevin Federline, din 2004 pana in 2006, cei doi avand impreuna doi copii.

Parintii cantaretei, care il apreciau mult de actualul logodnic al acesteia, sunt devastati de anularea mariajului, a marturisit acelasi apropiat.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Britney Spears Jason Trawick, #Britney Spears anulare casatorie Jason Trawick, #Britney Spears dispute Jason Trawick , #stiri Britney Spears