Bruce Willis și-a modificat testamentul și le-a dat lovitura fetelor din căsnicia cu Demi Moore

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 08:50
47674 citiri
Bruce Willis și-a modificat testamentul și le-a dat lovitura fetelor din căsnicia cu Demi Moore
Bruce Willis și-a schimbat testamentul FOTO facebook

Bruce Willis (67 ani) a provocat un scandal prin schimbarea testamentului său, actorul diagnosticat cu afazie, distribuindu-și diferit averea de 250 de milioane de dolari.

Actorul este acum convins că fetele sale din căsătoria cu Demo Moore, adică Rumer, Scout și Tallulah, în vârstă de 34, 31 și 28 de ani, sunt suficient de mari pentru a se întreține singure fără sprijinul său.

De aceea, intenționează să lase toți banii pe care îi consideră necesari soției sale, Emma Heming, și fiicelor lor de 10 și 8 ani, Mabel și Evelyn, pentru a le asigura viitorul. "Bruce vrea să se asigure că cei doi copii mai mici ai săi vor avea tot ce au nevoie", a declarat o sursă pentru tabloidul The National Enquirer.

Potrivit aceleiași surse, "Bruce consideră că Rumer, Scout și Tallulah au beneficiat suficient de sprijinul său financiar până acum. Testamentul său a fost refăcut de mai multe ori, în special în urma căsătoriei sale cu Emma, a nașterii lui Mabel și Evelyn, dar și a deteriorării evidente a stării sale de sănătate."

În ciuda acestui fapt, fiicele lui Demi vor primi doar câte un milion de dolari, ceea ce reprezintă un procent mic din averea lui Bruce. Acest lucru a provocat nemulțumirea fetelor sale mai mari, care nu par împăcate cu modul în care Bruce a ales să-și împartă averea, intenționând să atace testamentul pe motiv că tatăl lor nu mai e în deplinătatea facultăților mintale.

#bruce willis, #testament, #lovitura, #fetele mari, #bani , #stiri vedete