Dezvăluire răvășitoare. Ce-a aflat fiica de 9 ani a lui Bruce Willis, celebrul actor care suferă de demență VIDEO

Joi, 25 Mai 2023, ora 09:43
3941 citiri
Dezvăluire răvășitoare. Ce-a aflat fiica de 9 ani a lui Bruce Willis, celebrul actor care suferă de demență VIDEO
Bruce Willis

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, care suferă de demență, a avut o postare emoționantă pe rețelele sociale, dezvăluind cât de îngrijorată este micuța de 9 ani Evelyn despre evoluția stării de sănătate a tatălui ei.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a început Emma Heming Willis, stăpânindu-și cu greu lacrimile.

Apoi, Emma a relatat cum Evelyn a căutat informații despre demență și a aflat că persoanele care suferă de această boală se pot deshidrata.

„Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cea mai bună dovadă de iubire și compasiune”, a mai spus Emma Heming Willis.

La începutul acestui an, familia actorului american Bruce Willis a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

În primăvara lui 2022, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, fusese diagnosticat cu afazie, o boală neurodegenerativă care provoacă probleme ale vorbirii. Boala a avansat, iar actorul a putut fi diagnosticat mai clar.

#bruce willis, #dementa, #fiica, #dezvaluire , #stiri externe