Înapoi la listarea arhivei

12 Octombrie 2011 - De ziua ei, Daniela Gyorfi a primit un microfon cadou

George Tal, impresarul si iubitul cantaretei i-a daruit, la implinirea varstei de 43 de ani, un microfon si i-a urat sa aiba o cariera buna.

12 Octombrie 2011 - 45 de jucatori au fost rulati in cele mai negre preliminarii pentru CE din istoria "nationalei"

Razvan Lucescu si Victor Piturca au folosit impreuna 45 de jucatori in preliminariile Euro 2012.

12 Octombrie 2011 - Mutu, la egalitate cu Ibra si Cristiano Ronaldo * Cu 5 goluri in 5 jocuri, a iesit golgeterul grupei

Adrian Mutu are un motiv de satisfactie dupa ratarea calificarii la EURO 2012.

12 Octombrie 2011 - Lacatus: "Vorbim despre lipsa de valoare, dar dupa victoria cu Bosnia eram entuziasmati de joc"

Fostul atacant al echipei nationale, Marius Lacatus, a comentat evolutia echipei nationale in preliminariile EURO 2012, incheiate cu egalul din Albania de aseara, scor 1-1.

12 Octombrie 2011 - "Zana" s-a pus cu burta pe fileu! Uite-o pe Andreea Marin, in fustita scurta, la tenis!

Andreea Marin se relaxeaza, cu zambetul pe buze, la tenis. Nu joaca alaturi de amatori, ci chiar cu Ruxandra Dragomir, presedinta federatiei nationale.

12 Octombrie 2011 - Dan Voiculescu vrea sa modifice Statutul parlamentarilor: cine voteaza la doua maini sa-si piarda mandatul

Senatorii Dan Voiculescu, Vasile Nistor si Ioan Ghise propun ca parlamentarii care viciaza votul in Legislativ sa-si piarda mandatul.

12 Octombrie 2011 - Un liberal vrea sa-i lase fara casa pe Iliescu, Regele Mihai si Constantinescu

Un liberal vrea sa-i lase fara casa pe fostii presedinti Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Regele Mihai si sa le reduca indemnatia lunara. Totul din solidaritate cu romanii care in ultimii trei ani

12 Octombrie 2011 - Seful Politiei Capitalei: "Interlopii isi tin armele letale prin sertare, printre lucruri si la indemana minorilor!"

Peste 600 de bucuresteni, detinatori de arme au fost verificati in doua zile de catre politisti. Pana in luna noiembrie, toti cei aproape 40.000 de detinatori de arme letale si neletale vor primi

12 Octombrie 2011 - Cazul mortii baschetbalistului american. Medicii de la Giurgiu, amendati. "Nu i-au facut nici macar o radiografie"

Cadrele medicale de la Spitalul din Giurgiu au fost acuzate de neglijenta in serviciu si amendate cu cate 3.000 de lei pentru ca l-au lasat pe sportivul american Chauncey Hardy sa zaca minute bune pe

12 Octombrie 2011 - Irinel a sfatuit-o pe Moni sa nu mearga astazi la gradinita Irinei! "Era mai intelept sa nu se duca"

Irinel Columbeanu a sfatuit-o pe fosta sa sotie sa nu mearga astazi la gradinita pentru a o vedea pe Irina.

12 Octombrie 2011 - Monica Gabor, despre sarcina: E prea privat sa vorbesc despre asta

Monica Gabor a sosit noaptea trecuta cu putin dupa ora 00.00 in Romania. Ea a fost asteptata pe aeroportul Otopeni de sora ei mai mica, Ramona, si de o armata de jurnalisti.

12 Octombrie 2011 - Irinel Columbeanu: Am invitat-o pe Monica la Izvorani s-o vada pe Irina

Monica Gabor a luat prin surprindere presa si apropiatii din Romania.

12 Octombrie 2011 - Cum a emotionat-o Irina pe Monica? I-a facut un cadou adorabil!

Dupa aproape trei luni in care nu s-au vazut absolut deloc, Monica si fiica sa, Irina, au ajuns una in bratele celeilalte.

12 Octombrie 2011 - Sylvia, goala in FHM: Am facut sex in padure si cineva ne-a vazut cand ne trageam pantalonii pe noi

Sylvia a acceptat sa pozeze sexy in revista FHM si a vorbit intr-un interviu despre viata sa intima. Sotia lui Andrei, din trupa Alb si Negru, a demonstrat ca este foarte deschisa la acest capitol.

12 Octombrie 2011 - Din aceasta seara avem caldura in calorifere

Avand in vedere scaderea temperaturilor, RADET va furniza agent termic tuturor bucurestenilor, cei care nu vor sa inceapa sa-si incarce facturile pot propune asociatiei de proprietari refuzul

12 Octombrie 2011 - Moni sta mereu cu gandul la iubitul ei! A mers sa manance la un restaurant chinezesc, cu o prietena!

Monica Gabor nu isi poate lua gandul de la iubitul ei, chinezul Kim. Fosta doamna Columbeanu a mers astazi sa manance in oras, impreuna cu o prietena.

12 Octombrie 2011 - Ilinca Vandici a uitat de Ciprian Marica, se gandeste la afaceri!

Ilinca Vandici a lasat suferinta in dragostea deoparte si intentioneaza sa-si investeasca energia in cariera profesionala. Fosta iubita a lui Ciprian Marica vrea sa devina o femeie de afaceri.

12 Octombrie 2011 - Pepe ii raspunde lui Zavo: "Am castigat bani si inainte de divort. Eu o sa castig bani toata viata!"

Dupa ce a fost acuzat de Oana ca si-a vandut pe bani buni sentimentele si casnicia de sapte ani, Pepe nu a intarziat cu raspunsul, anunta "Cancan"

12 Octombrie 2011 - Steaua lui Becali e pe National Arena: "Nu revenim in Ghencea, doar cu macaraua pot lua Steaua"

Gigi Becali s-a resemnat. Problemele cu CSA sint departe de a fi rezolvate, iar sansele ca Steaua sa revina in Ghencea sint din ce in ce mai mici

12 Octombrie 2011 - Levy: "Gigi Becali nu mi-a facut niciodata echipa!"

Fostul tehnician al ros-albastrilor, Ronny Levy, a negat ca l-ar fi criticat pe Gigi Becali in presa din Cipru.

12 Octombrie 2011 - Printul Paul de Romania: "Castelul Peles s-a dat ilegal prin Ordonanta de Guvern"

Invitat la videochatul realitatea.net, Alteta Sa Regala Printul Paul de Romania a dat lamuriri cu privire la mostenirea pe care ar trebui s-o primeasca, descendent fiind al Casei Regale.

12 Octombrie 2011 - Un deputat PDL propune ca ofiteri SRI sa poata fi organe de cercetare penala speciala

O propunere legislativa initiata de deputatul PDL Cezar Preda prevede ca ofiteri anume desemnati de SRI sa poata fi numiti in calitate de "organe de cercetare penala speciala".

12 Octombrie 2011 - Camataria, la un pas de a fi interzisa

Deputatii au adoptat astazi, pe articole, un proiect de lege care interzice camataria.

12 Octombrie 2011 - Gimnastica: Echipa masculina a Romaniei, locul 8, la CM de la Tokyo

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei s-a clasat, miercuri, pe locul 8, cu un total de 245.175 puncte, la Campionatul Mondial de la Tokyo, relateaza Mediafax.

12 Octombrie 2011 - PSD contesta la CC legea privind prelungirea pana in 2016 a platii drepturilor castigate in instanta

PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala legea de aprobare a OUG 71/2009, care prelungeste pana in 2016 acordarea drepturilor salariale pentru bugetarii care au obtinut in instanta

12 Octombrie 2011 - Instanta a decis eliberarea pe cautiune a lui Sorin Terbea. Acuzarea a facut recurs

Instanta de la Tribunalul Bucuresti care a judecat astazi cele doua cereri facute de aparartorii lui Sorin Terbea a acceptat-o pe cea de eliberare pe cautiune. Aceasta este de 35.000 de lei si a fost

12 Octombrie 2011 - Mititelu:"Sintem ca in 1947, cind au venit Ana Pauker si conducerea bolsevica"

Adrian Mititelu continua lupta pentru a reinvia Universitatea Craiova, club aflat in situatia momentului in care comunistii au preluat puterea in Romania, asa cum spune cel care duce un adevarat

12 Octombrie 2011 - Decizie definitiva: Bugetarii primesc abia in 2016 drepturile salariale castigate in instanta

Bugetarii isi vor recupera total taierile salariale abia in 2016.

12 Octombrie 2011 - Primaria Sectorului 4 va conferi post-mortem lui Ion Diaconescu titlul "Cavaler al civismului"

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a venit, astazi, sa-i aduca un ultim omagiu seniorului taranist Ion Diaconescu. Edilul a precizat ca, in prima sedinta din noiembrie, Primaria si

12 Octombrie 2011 - Trupul baschetbalistului Chauncey Hardy va fi trimis miercuri in SUA

Corpul neinsufletit al baschetbalistului american va fi trimis miercuri in SUA. Acesta a fost ridicat de la Institutul de Medicina Legala.