Înapoi la listarea arhivei

19 Octombrie 2012 - Madalina Pamfile si-a innebunit fanii cu poza asta! Vezi ce mesaj le-a transmis lor printr-un gest senzual

Madalina Pamfile e foarte incantata de corpul ei. Nu rateaza niciodata momentul pentru a-si etala fiecare particica a lui.

19 Octombrie 2012 - Soc si groaza in PNL Cluj. Antonescu si-a trimis consilierul sa candideze la Cluj

Crin Antonescu si-a trimis consilierul personal sa candideze la Cluj.

19 Octombrie 2012 - Elevii lui Dan Petrescu, impuscati in cantonament!

Suparati pe rezultatele slabe ale favoritilor, fanii formatiei ruse de fotbal Dinamo Moscova au tras asupra jucatorilor cu arme folosite la paintball.

19 Octombrie 2012 - Ponta si Antonescu s-ar testa la psiholog

Liderii USL se declara de acord cu ideea unei testari psihologice a candidatilor la parlamentare pe modelul de la CSM.

19 Octombrie 2012 - Ploiestenii au 5 "rupti" inaintea meciului cu Severin!

Echipa lui Mircea Rednic va juca acasa, impotriva ultimei clasate, CS Severin, fara jumatate de echipa, nu mai putin de 5 jucatori fiind accidentati.

19 Octombrie 2012 - A pierdut pariul cu Maruta, asa ca isi va taia stomacul! Marius Gavrila nu vrea sa mai aiba 148 de kilograme, dar nu se abtine de la mancare!

Impresarul Marius Gavrila a pierdut pariul cu Maruta si ii datoreaza prezentatorului 15.000 de euro: "Nu pot sa slabesc 50 de kilograme pana la Craciun" declara acesta in urma cu ceva vreme.

19 Octombrie 2012 - Contre USL-PDL pe cat a costat megalansarea de pe Arena Nationala. Ponta: "PDL-istii sunt invidiosi"

In replica la anuntul PDL ca vrea sa ancheteze in parlament de unde provin banii USL pentru show-ul electoral de pe Arena Nationala, Victor Ponta sustine ca fiecare militant ar fi venit la Bucuresti

19 Octombrie 2012 - Basescu: "Cu cat vom intarzia in utilizarea fondurilor structurale, cu atat distanta intre noi si statele membre ale Zonei Euro creste"

Presedintele Romaniei a reprezentat tara noastra la reuniunea Consiliului European, alaturi de sefii de state si de guverne din celelalte 26 de tari membre ale UE.

19 Octombrie 2012 - Declaratie socanta a primaritei Craiovei

Lia Olguta Vasilescu: Evaziune fiscala, cu sprijinul doamnei prefect de Dolj.

19 Octombrie 2012 - Capitanul echipei Pandurii s-a ales cu dosar penal chiar inaintea derby-ului cu Steaua!

Ousmane Vieira, fundasul formatiei Pandurii Targu-Jiu, este cercetat de politie dupa ce a fost prins circuland cu un autoturism neinmatriculat.

19 Octombrie 2012 - Gigi Becali a fost ACCEPTAT in PNL

Liberalii au acceptat intrarea lui Gigi Becali in PNL, transmite Realitatea TV.

19 Octombrie 2012 - Dragomir il inteapa pe Piti: "Ai vazut ca ai pierdut daca nu l-ai luat pe Sinmartean al meu?"

Dumitru Dragomir a fost extrem de vehement ieri, cind a comentat posibilitatea ca Romania sa piarda accesul la barajul pentru Mondialul din 2014 in fata unui adversar traditional, Ungaria.

19 Octombrie 2012 - Mafia pariurilor a incercat sa-l corupa pe Hanescu: "A fost o tentatie mare, nu stiam ce sa fac"

Victor Hanescu a acordat un amplu interviu cotidianului Adevarul, in care a vorbit despre anii in care a vrut sa renunte la tenis, despre temperamentul sau dificil, dar si despre mafia pariurilor.

19 Octombrie 2012 - Antonescu A DEMIS conducerea organizatiei PNL sector 1

Biroul Politic Central al PNL a aprobat introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu.

19 Octombrie 2012 - Primele imagini cu impresarul Dumitru "Ciorba" Tudor, prins in flagrant! Politistii ii scot din buzunar cei 12.000 de euro primiti de la Anamaria Prodan!

Dumitru Tudor, zis "Ciorba", a fost prins in flagrant ca a luat 12.000 de euro de la Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf dupa ce i-a santajat.

19 Octombrie 2012 - Geanina Ilies e o mama fericita! Baietelul ei implineste astazi 6 ani!

Geanina Ilies este fara doar si poate o femeie fericita. Are o cariera frumoasa si o minunatie de copil. Patrick, baietelul vedetei Antena 1, implineste astazi sase anisori.

19 Octombrie 2012 - TAXA AUTO 2012 devine TAXA DE MEDIU 2013. Cum se calculeaza

TAXA AUTO 2012 Taxa auto a fost introdusa de Guvern in luna aprilie 2008, fiind calculata in functie de datele tehnice ale fiecarei masini in parte, pe baza capacitatii cilindrice si emisiilor de

19 Octombrie 2012 - EXCLUSIV EVZ. Crin Antonescu decapiteaza PNL sector 1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut in cadrul Biroului Politic al PNL demisia intregii conduceri a organizatiei PNL sector 1, in frunte cu presedintele acesteia, Vlad Moisescu.

19 Octombrie 2012 - Vasile Dancu compara competitia USL-PDL cu intrecerile intre manelisti

Sociologul Vasile Dancu observa ca atat la mitingul de lansare a candidatilor USL, cat si prima zi a Congresului PPE de la Bucuresti au avut loc taman in Ziua Internationala a Luptei impotriva

19 Octombrie 2012 - Mircea Radu dezminte prin avocati declaratiile ca ar fi gay

Reprezentantii legali sustin ca numarul de telefon la care a fost contactat prezentatorul nu ii mai apartine, iar declaratia nu a fost facuta de Mircea Radu.

19 Octombrie 2012 - Anamaria Prodan, terorizata de Dumitru Tudor: "A spus ca sunt prostituata, ca am fost pestoaica, ca am furat blanuri"

Ana Maria Prodan, sotia antrenorului Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, la Sport.ro, ca organizarea unui flagrant a fost sigura cale de a opri santajul la care era supusa familia sa de

19 Octombrie 2012 - Mona Pivniceru analizeaza dosarele de coruptie

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, s-a intalnit cu membri ai Consiliului Superior al Magistraturii si cu alti reprezentanti din domeniu pentru a pregati raspunsurile la cele 21 de intrebari

19 Octombrie 2012 - Piti pus la zid: "Cum sa joci cu Tamas fundas dreapta? Asta e bataie de joc"

Decizia lui Victor Piturca de a-l pune pe Gabriel Tamas sa evolueze ca fundas dreapta i-a atras o critica vehementa, venita din partea unui fost antrenor al unui club din Liga 1.

19 Octombrie 2012 - Conducerea PNL valideaza candidatii pentru parlamentare. Printre numele controversate: Becali si Sorin Rosca Stanescu

Conducerea PNL se reuneste astazi la Palatul Parlamentului pentru a stabili si valida candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Printre numele controversate care se regasesc pe lista

19 Octombrie 2012 - Prima poza cu iubitul lui Carmen Serban! Cantareata spune ca sunt impreuna de 6 luni si ca se inteleg de minune!

Cantareata a postat pe Facebook o poza cu iubitul ei, in care pare extrem de fericita si indragostita.

19 Octombrie 2012 - Magda Catone a cerut amanarea procesului de divort. Avocatul actorului a luat foc: "Asteapta cu nerabdare moartea lui Serban Ionescu. In loc sa aiba grija de el, se dezmiarda in bratele altor barbati!"

Catalin Dancu, avocatul actorului Serban Ionescu, s-a prezentat astazi la Judecatoria Sectorului 2, pentru a indeplini o dorinta stringenta a actorului tintuit de minute bune la pat de o boala

19 Octombrie 2012 - Directorul ANI: FENOMENUL CONFLICTELOR DE INTERESE privind fondurile UE a atins PROPORTII EPICE

Directorul ANI, Horia Georgescu, a declarat, vineri, ca in Romania fenomenul conflictelor de interese in materia fondurilor europene sau a achizitiilor publice din bugetul statului a atins proportii

19 Octombrie 2012 - George Becali si-a depus adeziunea la PNL

Eurodeputatul George Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua, si-a depus adeziunea la Partidul National Liberal.

19 Octombrie 2012 - Atentie la cub * Meciul Dinamo - Bistrita se va disputa in conditii speciale pe National Arena

Dinamo va juca meciul cu Bistrita din aceasta seara pe National Arena, dar "problema" cubului ramine.

19 Octombrie 2012 - PDL cere ancheta dupa mitingul USL

Democrat-liberalii cer ancheta in cazul mintingului electoral al USL, care a avut loc, miercuri, in Bucuresti, pe Arena Nationala.