Înapoi la listarea arhivei

19 Mai 2013 - Andreea Mantea si Stefan Stan au uitat de nunta

Au anuntat cu surle si trambite ca-si pun pirostriile si l-au rugat pe Cristian Popescu Piedone sa le fie nas. Acum, desi s-au impacat, planurile de nunta ale Andreei Mantea (26 de ani) si ale lui

19 Mai 2013 - Tariceanu si-a amanat nunta cu un an

Cu o zi inaintea nuntii cu Loredana Moise (36 ani), Calin Popescu Tariceanu (61 de ani) a intrat in doliu. Mama fostului premier, Alexandra Atanasiade (90 de ani), a decedat la Spitalul Elias din

19 Mai 2013 - Radoi, scandalizat de decizia condamnarii lui Gigi Becali! Critica justitia din Romania: "Si acum cred ca e nedrept! FCSB e Steaua"

"Am spus in 2013 ca nu vreau sa mai stau in Romania Era momentul cand s-a dat acea decizie cand a fost condamnat nasul meu (n.r cazul valiza). De asta am spus acel lucru.

19 Mai 2013 - Unica victorie a fost un blat! Singura victorie a Viitorului pe terenul lui FCSB a fost si cea mai controversata

"A fost vorba de omenie, tata! Asa am simtit! Nu a fost niciun aranjament, niciun blat. A fost o chestiune de bun-simt

19 Mai 2013 - liveTEXT de la ora 13:45 * Simona Halep vrea prima victorie in fata americancei Venus Williams

De la ora 13:30, Simona Halep va juca in turul al treilea al turneului de la Roma, impotriva americancei Venus Williams. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO si in direct pe DolceSport 1.

19 Mai 2013 - liveTEXT de la ora 13:30 * Simona Halep vrea prima victorie in fata americancei Venus Williams

De la ora 13:30, Simona Halep va juca in turul al treilea al turneului de la Roma, impotriva americancei Venus Williams. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO si in direct pe DolceSport 1.

19 Mai 2013 - Cea mai slaba din ultimii 5 ani! Semnal MAJOR de alarma pentru FCSB si Dica: cum arata formula de start!

Echipa pe care Nicolae Dica o va trimite pe teren cu Astra, sambata de la ora 21:00, e mult mai slab cotata fata de cea aliniata de Laurentiu Reghecampf in 2013, cea mai scumpa din ultimul deceniu.

19 Mai 2013 - Trimisi in Siberia * Tragere la sorti cu ghinion pentru CVM Tomis Constanta

CVM Tomis va juca in primul tur din play-off-ul Ligii Campionilor cu rusii de la Lokomotiv Novosibirsk.