Înapoi la listarea arhivei

20 Mai 2013 - Ioan Becali: Gigi a plecat la penitenciar

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, luni, in fata resedintei varului sau George Becali, dupa ce acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare, ca finantatorul stelist nu mai este acasa, el

20 Mai 2013 - Victor Babiuc, condamnatul ignorat din "lotul Becali": "Sunt acasa. Astept sa vina sa ma ia". EXCLUSIV

Fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc, a declarat pentru gandul ca decizia de condamnare a sa la 2 ani de inchisoare reprezinta "o rusine".

20 Mai 2013 - Suporterii stelisti reactioneaza: "Sustinere neconditionata pentru patron!"

Gigi Becali a fost condamnat in aceasta dupa-amiaza la 3 ani de inchisoare cu executare, iar Peluza Nord a reactionat pe pagina de facebook.

20 Mai 2013 - Familia lui Becali traieste O DRAMA! Becali: "Sora mea a lesinat. Voi plange in fata familiei"

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Becali a dat primele declaratii dupa condamnare: "Sunt afectat cand o sa ma gandesc ca

20 Mai 2013 - Rapid - U Cluj 1-4 * Giulestenii au pierdut derby-ul insolventei

Derby-ul insolventei a fost cistigat clar de Universitatea Cluj chiar in Giulesti contra Rapidului, scor 4-1. Elevii lui Ionel Ganea au fost mult mai motivati, lucru care s-a reflectat si pe tabela.

20 Mai 2013 - Prima reactie a lui Gigi Becali dupa condamnare: "Cum sa distrugi o familie in halul asta? Am gresit ca m-am intors in tara"

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare si a oferit primele declaratii dupa decizia din aceasta dupa-amiaza.

20 Mai 2013 - Zmarandescu trage un semnal de alarma: "Sa se duca cineva dupa el in sala, se poate intimpla ceva tragic"

Campionul european IBA, Catalin Zmarandescu, a vorbit despre condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare. Fostul bodyguard al patronului echipei din Ghencea trage un semnal de

20 Mai 2013 - Un bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din centrul Capitalei

Un barbat bolnav de cancer a murit, luni, dupa ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc situat pe strada Mihai Eminescu din Bucuresti, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.

20 Mai 2013 - Roberta Anastase: Ma casatoresc pe 30 iunie, nasii nu sunt oameni politici

Deputatul PDL, Roberta Anastase, a confirmat ca nunta sa va avea loc pe 30 iunie, la Palatul Stirbey, si nasii de cununie vor fi niste prieteni.

20 Mai 2013 - Ponta: Am trimis catre presedintele Romaniei mandatul de reprezentare la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a declarat ca a discutat si i-a trimis, in cursul zilei, presedintelui Traian Basescu mandatul de reprezentare la Consiliul European din 22 mai, la care presedintele l-a

20 Mai 2013 - Anuntul lui Gigi Becali inaintea deciziei ICCJ: "Voi iesi din viata publica!"

Gigi Becali asteapta cu emotii decizia din Dosarul Terenurilor MApN si anunta ca planuieste sa iasa din viata publica.

20 Mai 2013 - Echipajele Napoca Rally Academy au terminat in puncte Turul Corsicii

Echipajele Napoca Rally Academy au ajuns la sosire in Turul Corsicii si au terminat in puncte in ERC Production Cup: Marco Tempestini - locul 4 si Bogdan Marisca - locul 7. Echipa Napoca Rally

20 Mai 2013 - Traficul din "jungla" Bucuresti! Un biciclist a batut un taximetrist in trafic si a lovit masina cu bicicleta!

Comportamentul participantilor la trafic din Romania lasa de dorit. Acesta este si cazul unui biciclist bucurestean care a decis sa-si faca dreptate singur si a luat la bataie un taximetrist.

20 Mai 2013 - Colectare selectiva la concertul Depeche Mode: peste doua tone de plastic si hartie

Cei peste 50.000 de participanti de la concertul de miercuri, din Capitala, s-au distrat responsabil, folosind cele 26 de containere de colectare separata, puse la dispozitie de Eco-Rom Ambalaje, in

20 Mai 2013 - Tratamente pentru combaterea capuselor, de luni, in parcurile si pe spatiile verzi din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a dispus, luni, inceperea actiunilor de stropire a vegetatiei pentru combaterea capuselor, in parcuri, pe aliniamente stradale si spatiile verzi din

20 Mai 2013 - EXCLUSIV! PONTA SCHIMBA MAI MULTI MINISTRI LIBERALI! VEZI CARE VOR FI ACESTIA

Scandalul iscat in USL, intre social-democratii lui Victor Ponta si liberalii lui Crin Antonescu din cauza declaratiilor facute de catre senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu la adresa sefului PSD, se

20 Mai 2013 - Ponta, despre acordul cu FMI: Problema arieratelor nu e rezolvata, nimeni nu are garantia ca scrisoarea va trece de boardul FMI

Premierul Victor Ponta a recunoscut ca problema arieratelor locale nu este rezolvata, declarand ca "nimeni nu are garantia ca scrisoare de intentie intra in boardul FMI", dar ca este "optimist".

20 Mai 2013 - BOMBA! Protocolul USL este suspendat

Pesedistii au luat decizia de a suspenda protocolul USL si asteapta ca in perioada urmatoare PNL sa probeze prin fapte ca e solidar cu PSD la guvernare.

20 Mai 2013 - BNR a imprumutat trei banci cu 681 milioane lei

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a imprumutat luni trei banci cu 681 milioane lei, prin operatiunea repo saptamanala, suma de sase ori peste cea acordata saptamana trecuta, informeaza Mediafax.

20 Mai 2013 - Schimb de replici intre Giovanni si un jurnalist: "Ochelaristule, daca-ti schimbi sexul o sa fac un baiat cu tine"

Ioan Becali a avut un schimb de replici cu un jurnalist la doar citeva minute dupa aflarea vestii ca Dosarul Transferurilor va fi rejudecat la Curtea de Apel.

20 Mai 2013 - Ponta ii da replica lui Antonescu, dupa interviul din Gandul: "Coabitarea cu Basescu a fost bine explicata in USL. Ce nu ne-a lasat Basescu sa facem?"

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Crin Antonescu ca subiectul coabitarii cu presedintele Traian Basescu a fost foarte bine explicat in USL si "cine vrea sa inteleaga, intelege".

20 Mai 2013 - Lacrimi pe scarile tribunalului * Copos a izbucnit in plins la aflarea vestii din Dosarul Transferurilor

George Copos i-a surprins pe cei prezenti la tribunal cu reactia sa in momentul in care a aflat ca Dosarul Transferurilor se va rejudeca la Curtea de Apel.

20 Mai 2013 - Declaratie halucinanta al lui Corneliu Vadim Tudor despre justitia din Romania

Cornelui Vadim Tudor nu uita faptul ca impreuna cu Gigi Becali a ajuns in Parlamentul European si acum sare in apararea finantatorului Stelei.

20 Mai 2013 - 16 strazi din Bucuresti intra in santier timp de o saptamana

Administratia Strazilor Bucuresti a anuntat ca urmatoarele locuri vor fi reabilitate, iar firmele de constructii raspunzatoare vor asigura reabilitarea trotuarului si vor executa lucrari de

20 Mai 2013 - Criza din USL. PSD si PNL in sedinta. Victor Ponta: Nicolaescu nu mi-a spus ca are o reforma si eu i-o blochez

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a chemat pe vicepresedintii executivi ai partidului pentru o sedinta la sediul PNL din bulevardul Aviatorilor.

20 Mai 2013 - Ion Iliescu: E treaba PNL sa judece cazul SRS. Nu compromiti USL pentru un OM care tulbura apele

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a spus ca USL nu poate fi compromisa pentru un singur om care "tulbura apele", respectiv senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu.

20 Mai 2013 - Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu este inchis. Nu mai e criza in USL

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a chemat pe vicepresedintii executivi ai partidului pentru o sedinta la sediul PNL din bulevardul Aviatorilor. Acesta a afirmat ca subiectul SRS nu va fi abordat in

20 Mai 2013 - Reactiile inculpatilor dupa decizia din Dosarul Transferurilor: "Razboiul continua intre avocati si procurori"

Inculpatii din Dosarul Transferurilor au oferit primele declaratii dupa aflarea vestii: cazul va fi rejudecat la Curtea de Apel.

20 Mai 2013 - Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Capitala a murit dupa ce a cazut de la inaltime

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc de pe strada Stefan Negulescu, din Sectorul 1 al Capitalei, a murit, luni, dupa ce a cazut de la inaltime, accidentul fiind cercetat de inspectorii de

20 Mai 2013 - Becali l-a ignorat azi pe Reghecampf: "Lasa-l naibii de fotbal!"

Reghecampf s-a suparat dupa umilinta cu Viitorul, 2-5, si a anuntat ca vrea neaparat sa discute azi cu Gigi Becali. Dar patronul Stelei a ignorat dorinta antrenorului.