Înapoi la listarea arhivei

07 Iunie 2013 - Cele mai bune parasutiste vor concura in Parcul Izvor. Vezi ce se intampla duminica!

Cele mai bune parasutiste din Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Slovenia si Muntenegru vor participa duminica, incepand cu ora 10.00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in cadrul singurului concurs de

07 Iunie 2013 - ANAF sesizeaza DNA privind posibile scurgeri de informatii de la Garda Financiara catre Antena Tv Group

ANAF a anuntat ca a inaintat DNA un raport administrativ prin care constata ca un contract semnat de Dumitru Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, si compania RCS-RDS ar fi putut ajunge in

07 Iunie 2013 - REACTIA CSM. Moderatorii de la Antena 3 au incalcat independenta Justitiei. "Au depasit limitele de disciplina a discursului public"

CSM a sesizat Inspectia Judiciara despre campania agresiva a postului Antena 3 fata de magistrati, in cazul retinerii directorului Intact, Sorin Alexandrescu.

07 Iunie 2013 - Restrictii de trafic pe Soseaua Kiseleff. Marsul "Gay Fest" are loc sambata

Cea de-a zecea editie a GayFest are loc, in acest an, in perioada 3-8 iunie. Tema GayFest 2013, organizat de Asociatia ACCEPT, este solidaritatea si, prin evenimentele create, promoveaza lupta pentru

07 Iunie 2013 - Saftoiu ACUZA: Noua Constitutie risca sa devina un glosar de norme pentru OBSESIILE USL

PDL va sustine amendamentele USL privind traseismul politic si votul prin corespondenta si va vota impotriva la amendamentul legat de interceptarile telefonice, a declarat, vineri, purtatoarea de

07 Iunie 2013 - Sorin Alexandrescu, seful Antenelor, audiat din nou la DNA

Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, este audiat astazi de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de santajarea administratorului RCS-RDS.

07 Iunie 2013 - Codul galben de inundatii va fi ridicat, dar ploile continua, o noua avertizare poate fi emisa luni

Codul galben de inundatii va fi ridicat vineri seara, dar ploile vor continua si in urmatoarele zile, in cantitati insa mai mici, o noua atentionare putand fi emisa luni dimineata, pentru intervalul

07 Iunie 2013 - RABLA 2013. Tot ce trebuie sa stiti despre programul care incepe luni. Lista actelor necesare

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul "Rabla" 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru MEDIAFAX presedintele Administratiei

07 Iunie 2013 - Dinu Patriciu, pus fata in fata cu o noua executare silita

Peter Imre a cerut executarea silita a lui Dinu Patriciu in cazul unei datorii pe care omul de afaceri o are fata de el.

07 Iunie 2013 - Prezentarea oficiala a lui Multescu: "Nu ne asteapta nimeni, trebuie sa punem vita de vie si sa scoatem vin vechi"

Gheorghe Multescu a fost prezentat oficial in aceasta dupa-amiaza intr-o conferinta de presa. Noul antrenor al lui Dinamo a explicat ceea ce doreste sa realizeze in acest sezon.

07 Iunie 2013 - Sezon excelent pentru Steaua si din vara? "A devenit deja o sperietoare, ne mindrim cu ea pe unde mergem"

Steaua a avut un sezon excelent, reusind sa cistige campionatul in Liga 1 si in optimile Europa League unde a fost eliminata de Chelsea.

07 Iunie 2013 - Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, judecata in 19 iunie, de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti judeca in 19 iunie cererea de contopire a pedepselor de cate trei ani de inchisoare cu executare primite in dosarul "Valiza" si in cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul

07 Iunie 2013 - Elena Basescu il acuza pe Catalin Ivan ca "produce" articole in presa din Romania impotriva ei

Europarlamentarul PDL Elena Basescu il acuza pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan ca "produce", fara insa a-si asuma acest lucru, articole impotriva ei in presa din Romania, scrie Mediafax.

07 Iunie 2013 - BOMBA! LOVITURA GREA PENTRU ADRIAN NASTASE! VEZI CE A PATIT FOSTUL PREMIER!

Adrian Nastase nu mai este profesor la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, care a reziliat contractul cu fostul premier pentru ca acesta a fost condamnat definitiv pentru coruptie.

07 Iunie 2013 - La multi ani, Steaua! "Ros-albastrii" implinesc 66 de ani

Steaua Bucuresti, cea mai titrata echipa de fotbal din Romania, implineste azi 66 de ani de la infiintare.

07 Iunie 2013 - Daniel Chitoiu: Reducerea TVA la alimente se va aplica de la 1 iulie

Guvernul va aproba prin Ordonanta de Urgenta reducerea TVA la paine de la 24 la 9% si introducerea impozitului forfetar, in cursul acestei luni, a anuntat ministrul de Finante, Daniel Chitoiu.

07 Iunie 2013 - Codul galben de inundatii va fi ridicat. I. Sandu : In urmatoarele zece zile vor mai fi furtuni

Seful Agentiei Nationale de Meterorologie, Ion Sandu, a apreciat ca la inceputul saptamanii viitoare se asteapta noi atentionari de vreme rea, de pe 10 si pana pe 11 iunie, cu cantitati mai insemnate

07 Iunie 2013 - Victor Becali il provoaca din nou pe Reghe: "Ma deranjeaza, sa spuna odata!"

Laurentiu Reghecampf va continua la Steaua si in urmatorul sezon, dar in aceasta primavara au aparut foarte multe variante de transfer in strainatate.

07 Iunie 2013 - Andreea Marin SE ALINTA: "NU MI-AU DAT SI DE MANCARE in parc"

Andreea Marin este foarte activa pe retelele de socializare. Ea le arata fanilor ce face si le marturiseste ce simte in momentele importante din viata ei. Ea a postat astazi un mesaj mai putin

07 Iunie 2013 - Laude din partea unui mare dinamovist: "Asta e marea calitate a lui Gigi Multescu"

Ionut Negoita s-a hotarit si l-a numit pe Gheorghe Multescu pe banca tehnica a lui Dinamo pentru urmatoarele doua sezoane.

07 Iunie 2013 - Becali a fost indemnat sa plece din tara inainte de condamnare: "Ia fetele si vino, conduci Steaua de la distanta"

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare dupa Dosarul Terenurilor MApN si poate primi un spor de pedeapsa dupa condamnarea din aceasta saptamina, din cazul Valiza.

07 Iunie 2013 - Marga decapiteaza inca doua institute

Conducerile ICR Madrid si ICR Istanbul au fost demise si miercuri au fost numiti in functii preferatii presedintelui institutului

07 Iunie 2013 - Comandament pentru situatii de urgenta la guvern pe tema INUNDAEsIILOR

Membrii comandamentului pentru situatii de urgenta se vor reuni astazi, la ora 9.00, la Palatul Victoria, intr-o sedinta condusa de vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, precum si de catre

07 Iunie 2013 - A reaparut Iulia Vantur! Uite ce mesaj a transmis! | FOTO

Prezentatoarea de televiziune a dat primul semn de viata dupa saptamani de tacere, in care s-a tot vorbit despre relatia ei cu starul bollywoodian Salman Khan.

07 Iunie 2013 - Mihaela Radulescu are probleme cu *patrunderea* in TVR. Iata de ce!

Iubita lui Dani Otil isi pregateste revenirea in televiziune, prevazuta pentru toamna acestui an. Deocamdata, Mihaela Radulescu isi cauta un post la care sa activeze.

07 Iunie 2013 - Cine a facut-o sa planga pe Madalina Ghenea? Fanii, ingrijorati!

Frumoasa romanca si-a pus admiratorii pe jar dupa ce a facut publica o imagine cu ea in lacrimi.

07 Iunie 2013 - Viorica Costiniu (AMR): sa raspunda in fata legii si parlamentarii si ministrii, alaturi de magistrati

Viorica Costiniu a atacat joi amendamentul votat miercuri de Comisia de revizuire a Constitutiei, care stabileste ca statul se poate indrepta impotriva magistratilor pentru recuperarea prejudiciului

07 Iunie 2013 - Unda verde de la Strasbourg pentru legea retrocedarilor

Dupa o dezbatere de 2 zile asupra normelor legislative propuse de Romania, Comitetul de Ministri a decis sa dea unda verde implementarii reformei in cazul retrocedarilor.

07 Iunie 2013 - Amnesty, ingrijorata de amendamentul adus Constitutiei privind familia: poate duce la discriminare

Amnesty International isi exprima ingrijorarea fata de amendamentul la Constiutia Romaniei prin care familia este definita ca uniune bazata pe casatoria dintre un barbat si o femeie, spune Marco

07 Iunie 2013 - Farsa cu final neasteptat! Roxana Marinescu, la un pas sa anuleze nunta din cauza unei glume: "Mi-ai spus ca mergi la suc"

Roxana Marinescu s-a certat cu iubitul ei, in direct, dupa ce a aflat ca acesta si-a facut de cap la petrecerea burlacilor.