Înapoi la listarea arhivei

04 Iulie 2019 - ROMANIA U21 // FOTO Ionut Radu, sursa de inspiratie pentru Gabriel Berceanu * Ofiterul de presa al nationalei si-a tatuat mesajul "Unde nu ajung picioarele, ajunge inima"

"Unde nu ajung picioarele, ajunge inima

04 Iulie 2019 - Drama in boxul mondial! Pugilistul Maxim Dadashev a murit din cauza ranilor suferite la ultimul meci

Vineri, antrenorul lui Dadashev fusese nevoit sa opreasca meciul dupa a 11-a runda, insa decizia a venit mult prea tarziu. Ranile suferite de pugilistul rus i-au fost fatale.

04 Iulie 2019 - Gabi Torje la Viitorul! E la un pas de revenirea in Liga 1 * Gica Hagi vrea sa-l transfere

Dupa ce i-a adus pe Steliano Filip si Gabi Iancu, Gica Hagi ar planui sa aduca inca un jucator cu experienta. "O sa vina Gabi Torje la Viitorul! Eu asa am inteles. Il ia Gica Hagi la Viitorul"

04 Iulie 2019 - Dinamo a pus in vanzare abonamentele pentru sezonul 2019-2020 * Reactiile dure ale fanilor: "Dupa atatia ani de mediocritate si umilinte voi scumpiti abonamentele?!"

Primul meci pe teren propriu al "cainilor", cu CSU Craiova, se va disputa duminica, 21 iulie, ora 21:00, pe Arena Nationala.

04 Iulie 2019 - EXCLUSIV Gigi Becali, prima mutare dupa oferta pentru Florin Tanase! Ii pregateste un salariu urias: "50.000 de euro daca ne duce in Champions League"

Mai mult, Gigi Becali anunta ca vrea sa-i mareasca salariul lui Florin Tanase, pentru a nu fi tentat sa plece, si l-a laudat pe decarul ros-albastrilor.

04 Iulie 2019 - Eugen Neagoe, dupa primul cantonament cu Dinamo: "Mi-as mai dori unul sau doi jucatori. Nu suntem pregatiti inca"

Neagoe a vorbit despre situatia de la Dinamo si a anuntat ce transferuri va mai face in aceasta perioada de mercato.

04 Iulie 2019 - FOTO Mihai Stoica a postat doua fotografii spectaculoase de Ziua Americii! Cum arata managerul FCSB in 1994

Pe contul de Facebook, Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a postat doua imagini cu el, cu ocazia zilei de 4 iulie, ziua nationala a Americii.

04 Iulie 2019 - Florin Gardos a fost reprimit in lotul celor de la CSU Craiova

Fundasul central imprumutat sezonul trecut la Poli Iasi mai are un an de contract cu formatia din Banie. Oltenii au incercat sa acopere plecarile lui Isaac Donkor si Razvan Popa, dar tratativele cu

04 Iulie 2019 - OFICIAL Dan Petrescu a mai renuntat la un jucator! CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Mate Males

CFR a anuntat pe pagina de Facebook ca mijlocasul croat Mate Males, 30 de ani, va pleca de la formatia lui Dan Petrescu:

04 Iulie 2019 - Gigi Becali a refuzat o oferta de la New York Red Bulls pentru Florin Tanase: "Nu mai vand nimic!"

FCSB a cedat 10 jucatori in aceasta vara, dar patronul vicecampioanei a spus stop. Cea mai importanta oferta a venit, paradoxal, pentru Florin Tanase, nu pentru fotbalistii care au impresionat la

04 Iulie 2019 - Andrei Cristea revine la Poli Iasi * Un an jucator, apoi antrenor!

O jumatate de an. Atat a durat aventura lui Andrei Cristea in Banie. Plecat in iarna de la Poli, pentru un contract de un sezon si jumatate, ce-i garanta 12.000 de euro lunar, atacantul de 35 de ani

04 Iulie 2019 - "A fost un chin, dar acum sunt pregatita!" * Simona Halep, conferinta emotionanta la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022, 22:40 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 22:52

04 Iulie 2019 - Daniel Dobre a dat verdictul! Ce trebuie sa faca Simona Halep: "Asa n-ar mai pierde niciun meci tot anul"

Antrenorul Simonei Halep recunoaste ca se sfatuieste cu fostul tehnician al jucatoarei, Darren Cahill (53 de ani), si este de parere ca o posibila revenire a acestuia in echipa ei ar face-o

04 Iulie 2019 - FOTO Ilie Nastase si-a schimbat look-ul! Cum a fost surprins la revenirea Simonei Halep in tara

Nastase, de doua ori finalist la Wimbledon, a facut parte din comitetul de cinci persoane care a intampinat-o pe Halep la coborarea din avion. Fostul numar 1 mondial a surprins prin look-ul sau

04 Iulie 2019 - FOTO // Simona Halep s-a rasfatat imediat ce a ajuns acasa * Cum s-a fotografiat sportiva: "Cea mai frumoasa surpriza!"

Sportiva noastra a avut parte de o primire calduroasa pe Aeroportul International "Henri Coanda".

04 Iulie 2019 - WIMBLEDON 2019 // FOTO Angelique Kerber, eliminata dupa ce a castigat cu 6-2 primul set cu Lauren Davis! E a doua mare surpriza de pe tabloul feminin

Simona Halep va juca vineri in turul 3 impotriva bielorusei Victoria Azarenka (40 WTA). Partida va fi liveTEXT AICI si in direct pe Eurosport in jurul orei 17:30.

04 Iulie 2019 - VIDEO Simona Halep, elogii primite de la Novak Djokovic: "E o mare campioana! Are tot ce-i trebuie"

La Balul Campionilor, dupa ce Djokovic si Halep au castigat la Wimbledon, Nole a elogiat-o pe jucatoarea noastra pentru victoria in fata Serenei Williams.

04 Iulie 2019 - FOTO Incredibil: contul Simonei Halep a fost spart * Ce mesaj au postat hackerii: "Am nevoie de 500 de dolari! Sunt dispusa sa platesc 1.500 de dolari"

Se pare ca Simona Halep a fost victima hackerilor. Pe contul de Instagram al campioanei au aparut doua mesaje ciudate, care ulterior au fost sterse. In ele, *Simona Halep* cerea o suma de bani.

04 Iulie 2019 - WIMBLEDON 2019 // Rezultatele romanilor din proba de dublu: Niculescu si Begu merg mai departe, la fel ca Tecau si Rojer

Simona Halep va juca vineri in turul 3 impotriva bielorusei Victoria Azarenka (40 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe Eurosport in jurul orei 17:30.

04 Iulie 2019 - Pana la cer! Turcul Hamza Yildirim a construit cea mai inalta bicicleta functionala din lume

In 2017, cubanezul Felix Guirola construise o bicicleta de 7,5 metri inaltime si a vrut sa se plimbe cu ea printr-un cartier plin de turisti din Havana, insa a fost obligat de politisti sa se dea jos

04 Iulie 2019 - VIDEO & FOTO | Receptie la Ambasada SUA, de Ziua Independentei, cu tema "50 de ani de la misiunea Apollo 11 pe Luna". Klaus Iohannis: "Veti gasi mereu in Romania un aliat si un prieten de incredere!"

Foto: Presidency.ro

04 Iulie 2019 - Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o "lista neagra" in partid

Fifor spune, insa, ca la congres a fost o competitie deschisa, iar unii au castigat si unii au pierdut. "Daca esti un bun coleg, dupa ce s-a terminat competitia, strangi mana celor care au castigat

04 Iulie 2019 - FOTO | Incendiu la un centru comercial din Berlin. 150 de pompieri s-au luptat cu focul

Focul s-a raspandit de la un container spre o hala de marfuri. Pagubele produse de incendiu au fost semnificative. Din fericire, niciun om nu a fost ranit, potrivit Mediafax.

04 Iulie 2019 - O educatoare din Israel a fost acuzata ca-i obliga pe copii sa-si inghita propria voma! Imaginile socante au fost surprinse de camerele de luat vederi

In filmulet se observa cum femeia incearca sa lege un copil de un scaun, a notat mediafax. Copilul plange si cade pe podea in timp ce mainile ii sunt legate la spate.

04 Iulie 2019 - Violenta fizica si verbala asupra minorilor, interzise prin lege in Franta. Ce risca parintii care isi bat copiii

De asemenea, noua lege interzice sa sperii un copil, sa-l ameninti sau sa lasi un bebelus sa planga singur.

04 Iulie 2019 - Un barbat din Gherla a batut o femeie si a tarat-o intr-o biserica, unde a pus-o sa faca un juramant. Agresorul a fost retinut

Acesta a tarat-o mai apoi intr-o biserica din apropiere, unde a pus-o sa faca un juramant, a notat dej24.ro.

04 Iulie 2019 - Un motociclist maghiar e in stara grava dupa ce a fost spulberat de o autoutilitara in Neamt

Accidentul s-a petrecut la intersectia dintre DN 17 B cu DN 15, iar autoutilitara, la volanul careia se afla un barbat de 36 de ani, din Bicaz, circula dinspre Bistricioara spre Poiana Teiului, a

04 Iulie 2019 - Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade in California. A fost cel mai puternic seism din zona din ultimii 25 de ani

Cutremurul a avut loc la o adancime de numai 8,7 kilometri si a avut o magnitudine de 6,4 grade pe scara Richter, a notat New York Times.

04 Iulie 2019 - Cand a ajuns Bacaluareatul creat de Napoleon Bonaparte in Romania si cum aratau diplomele in anul 1938

BAC-ul isi are originile in Franta, fiind introdus la data de 17 martie 1801, printr-un decret dat de Napoleon Bonaparte, punandu-se astfel bazele invatamantului modern in aceasta tara.

04 Iulie 2019 - Un primar din Botosani a murit la un spital unde nu ar fi gasit niciun doctor! "Au dat concediu la toti medicii!"

Unitatea medicala din Saveni este Sectie exterioara a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, iar primarul a ajuns acolo in urma unui infarct, a anuntat agerpres.