Înapoi la listarea arhivei

27 Octombrie 2019 - BOTOSANI - ASTRA 1-2 // Bogdan Andone, interviu spumos: "Am niste baieti smecheri, smecheri! Alibec si Budescu sunt ca Gullit si Van Basten"

Antrenorul Bogdan Andone (44 de ani) a vorbit la superlativ despre prestatia elevilor sai.

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL // VIDEO EXCLUSIV Mattia Montini, absent azi, are un mesaj pentru colegii sai: "Sa-si aminteasca de asta inainte sa intre pe teren!"

Acesta isi va urmari colegii din tribune si a tinut sa-i incurajeze printr-un mesaj inaintea startului partidei.

27 Octombrie 2019 - FRF avertizeaza: Cupele europene, greu de atins

Acest avertisment vine in contextul in care Romania se afla pe locul 30 in clasamentul coeficientilor forului continental. "Evident, avem de-a face cu un hatis si cu o interdependenta cvasitotala cu

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // VIDEO Dan Nistor, inca un interviu memorabil: "Am inteles ca Negoita si-a facut implant, nu o sa-l recunoastem" + "Sunt de la tara, rezist din 3 in 3 zile!" ;)

"Nu ne-am gandit la meciul de azi la restantele financiare. Sincer, mi-as dori foarte mult sa vina Ionut Negoita la echipa, mi-e foarte dor de dansul, n-a mai venit de mult timp. Ii fac o invitatie

27 Octombrie 2019 - POLI IASI - CFR CLUJ, liveTEXT de la 20:30 * Campioana vrea sa profite de esecul Viitorului si sa se distanteze in fruntea clasamentului

ECHIPELE PROBABILE

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // Dusan Uhrin: "Eu nu joc pentru bani, o fac pentru suporteri!"

"Nu conteaza cu cine jucam, nu trebuie sa ne pierdem concentrarea. Azi am facut-o in repriza secunda si am primit doua goluri. Nu toata lumea, ci unii jucatori.Asta nu trebuie sa se mai intample.

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // 3 observatii dupa meciul etapei: de ce "cainii" nu trebuie sa desfaca sampania, ce ne invata FCSB si Dinamo + despre surprizele din "jobenul" lui Hagi

1. Dinamo s-a apucat sa joace fotbal in cel mai neinspirat moment cu putinta, iar seria de rezultate pozitive din ultima perioada nu e neaparat sinonima cu redresarea definitiva a echipei.

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // Florin Prunea ameninta: "Daca acest club va ajunge in faliment, vor plati pentru asta!"

"Ceea ce le pot promite suporterilor e ca daca vom fi in play-off, vom fi o nuca tare pentru toti. Se vede ca nu suntem doriti, se vor echipe mai slabe, dar cu ajutorul suporterilor vom ajunge acolo.

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // Dan Nistor, mesaj pentru Ionut Negoita: "Vin sarbatorile, joc pentru prima, sa castig bani pentru copilul meu"

Jucatorii lui Dinamo au de primit din partea conducerii salariul pe o luna si cinci, sase prime, dupa cum a recunoscut chiar presedintele Florin Prunea.

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // Gabi Iancu, deznadajduit: "Imi vine sa plang de nervi" + sageti catre coechipieri

"Pana la primul lor gol nu am facut un meci foarte prost. Incasam goluri din cauza unor greseli personale. Cu totii am gresit, dar nu e posibil sa pierzi un meci pe mana ta. Nu asa se joaca!

27 Octombrie 2019 - DINAMO - VIITORUL 3-2 // Gica Popescu: "Asta ne-a costat" + "Mi-aduc aminte de vorbele lui Johan Cruyff"

"Din pacate, am facut doua reprize total diferite, o prima repriza slaba. Am reactionat prea tarziu. Ne-a costat foarte mult acel inceput prost de meci.

27 Octombrie 2019 - FCSB - DINAMO // EXCLUSIV VIDEO Ivan Pesic n-a uitat de Dinamo! Mesaj in limba romana inaintea derby-ului + Care e viitorul sau

Prin intermediul GSP.ro, croatul a transmis un mesaj de sustinere pentru fostii sai colegi, inaintea confruntarii istorice cu FCSB.

27 Octombrie 2019 - DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionel Danciulescu a dezvaluit care au fost idolii sai in copilarie: "Eu sunt total diferit fata de ei"

"Primul meu tricou pe care mi l-am facut avea numarul 1, pentru ca asa am inceput, ca portar. In copilarie am avut o mare apreciere pentru Ilie Dumitrescu si Dorin Mateut. Mi-a placut foarte mult ca

27 Octombrie 2019 - Dumitru Cardoso, prima reactie despre un transfer la FCSB: "Il stiu pe Gigi Becali, vorbeste non-stop la TV"

"E prea devreme sa vorbesc despre un transfer. Eu trebuie sa muncesc si sa-mi fac jocul cat mai bine, sa am continuitate. Acestea sunt obiectivele mele. Am venit la Medias sa joc, nu m-am uitat la

27 Octombrie 2019 - RAPID // Andrei Ciolacu a revenit la Rapid! La 27 de ani e noul antrenor de la U16: "Chiar daca este inca jucator activ, am decis de comun acord sa facem acest pas"

Clubul Rapid, locul 8 in Liga 2, a anuntat azi ca atacantul Andrei Ciolacu s-a alaturat staff-ului echipei si va fi antrenorul grupei de juniori sub 16 ani.

27 Octombrie 2019 - SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // TURNEUL CAMPIOANELOR / Conchita Martinez, antrenoarea cehoaicei: "Asta e parerea mea" + ce traiectorie au luat cotele la pariuri

Simona Halep e favorita in duelul cu Pliskova. Cota romancei a pornit de la 1,90 si a ajuns la 1,67 in acest moment, semn ca se mizeaza mai mult pe victoria campioanei de la Wimbledon.

27 Octombrie 2019 - TURNEUL CAMPIOANELOR // Karolina Pliskova o "inteapa" pe Bianca Andreescu: "Ma asteptam sa cheme fizioterapeutul, a facut asta in fiecare meci"

"Ma asteptam sa cheme fizioterapeutul, deoarece cred ca a facut asta in fiecare meci. Nu a fost deloc o surpriza pentru mine. Nu stiam ca este chiar atat de rau. Evident, imi pare rau pentru ea", a

27 Octombrie 2019 - SIMONA HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR // Gica Hagi a comentat prestatiile Simonei la Shenzen: "Acum are de toate!"

"Am vazut-o jucand foarte bine in primul meci. Pe al doilea nu l-am vazut.Nu m-am uitat si poate de asta a pierdut. Glumesc. A aratat foarte bine, e puternica. Are experienta acum. Cand vorbim de ea,

27 Octombrie 2019 - Meci spectaculos in Stefan cel Mare. Dinamo, victorie la limita cu Viitorul

Dupa ce Viitorul a avut o bara in chiar primul minut de joc, la reluarea lui George Ganea, Dinamo a marcat de doua ori in doua minute consecutive, prin Slavko Perovic (29) si Deian Sorescu (30). Ioan

27 Octombrie 2019 - Ioana Ginghina: "Am avut niste probleme. Mi-am dorit sa slabesc"

Actrita Ioana Ginghina arata din ce in ce mai bine. Dupa separarea de actorul Alexandru Papadopol, vedeta a slabit in jur de 10 kilograme, potrivit okmagazaine.ro.

27 Octombrie 2019 - Dragos Bucur isi ia copiii la filmari si le face educatie civila. Toti trei sunt implicati in munca de echipa!

Dragos Bucur si Dana Nalbaru nu se asteapta de la cei trei copii ai lui, Sofia, Roxana si Kadri, sa fie olimpici la materiile scolare, dar spera sa fie oameni buni, care sa-i respecte pe cei din jur.

27 Octombrie 2019 - Orban: Sunt 225 de voturi pentru Guvern; mai avem angajamente de la cel putin 9 parlamentari

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens.

27 Octombrie 2019 - Informatie de ultima ora! Orban a anuntat numarul de semnaturi stranse pentru investitura

"Voturi institutionale sunt 225 ale formatiunilor politice care au declarat sustinerea. Mai avem angajamente de vot, astazi, din partea a cel putin noua parlamentari. Dar, asa cum v-am explicat, am

27 Octombrie 2019 - Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, victorie in trei seturi cu Belinda Bencic

In fata unei adversare aflate pe locul 7 WTA, Barty s-a impus dupa aproape doua ore de joc in al doilea meci din cadrul Grupei Rosii a competitiei ce se desfasoara in orasul chinez Shenzhen.

27 Octombrie 2019 - Kelemen, nehotarat in privinta lui Orban. Sansele reale de sustinere

El a mentionat faptul ca exista nemultumiri fata de unii ministri propusi din partea formatiunii politice pe care o reprezinta, potrivit Agerpres.

27 Octombrie 2019 - Marele regret al lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR acuza "o lovitura grea la adresa democratiei"

"Regret ca nu exista o dezbatere in aceasta campanie, singura a fost intalnirea mea cu Theodor Paleologu la Iasi si la Bucuresti, imi pare rau ca ceilalti candidati fug de dezbatere, pentru ca, prin

27 Octombrie 2019 - Kelemen Hunor: Regret ca nu exista o dezbatere in aceasta campanie; este o lovitura grea la adresa democratiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, exceptandu-l pe Theodor Paleologu, candidatul PMP, ceilalti competitori fug de dezbatere si

27 Octombrie 2019 - Dacian Ciolos, despre filmul ascuns cu interventia de la Colectiv: "Sa le fie rusine celor din ISU care au mintit prim-ministrul"

Fostul prim-ministru a mai spus ca daca ar fi vazut inregistrarea respectiva in anul 2015 l-ar fi dat afara pe Raed Arafat de la conducerea departamentului pentru Situatii de Urgenta.

27 Octombrie 2019 - Ludovic Orban lauda programul lui Klaus Iohannis. Sageti catre PSD

"Un document care il reflecta foarte bine pe presedintele Romaniei si felul de a face politica si de a se implica in viata publica, cu bun simt, cu decenta, cu profunzime, cautand sa confere viziune,

27 Octombrie 2019 - Handbal feminin: Succes clar pentru CSM Bucuresti

Echilibrul s-a rupt in debutul reprizei secunde, cand ''tigroaicele'' au marcat de patru ori la rand, la scorul de 12-13 (37), pentru 16-13 (47).