Rezultatele 31 - 37 din 37 (0.147 secunde)

Articole despre "ponta sustinere rares manescu"

Calcule la PNL. 10 zone cu negocieri esuate pe candidaturi: Harta judetelor cu probleme in USL!

Luni, 12 Martie 2012, ora 01:05
Calcule la PNL. 10 zone cu negocieri esuate pe candidaturi: Harta judetelor cu probleme in USL!
Negocieri cu noduri in cadrul Uniunii Social Liberale. Cel putin 10 judete au fost identificate de catre conducerea liberala, la ultima sedinta in Biroul Politic Central, ca intampinand probleme grave in incheierea negocierilor pe candidaturile comune la viitoarele alegeri locale. Potrivit unor surse liberale, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig le-a comunicat colegilor ca a primit reclamatii si nemultumiri din partea reprezentantilorfilialelor din circa 10 judete si ca nu vede cum va

Harta dezacordurilor din USL

Vineri, 02 Martie 2012, ora 01:24
Harta dezacordurilor din USL
Filialele PSD si PNL mai au doar doua saptamani pentru definitivarea listelor de candidati la locale. In unele judete s-ar putea candida separat.

La alegerile locale din iunie, din cauza divergentelor, PSD si PNL ar putea, in cateva judete importante, sa nu candideze sub sigla USL, ci separat.

Problemele sunt cauzate fie de dispute personale ale liderilor locali de la PSD si PNL, fie de principiul paritatii pe liste. EVZ a facut un prim inventar al locurilor unde USL nu se naste nici cu

Marian Vanghelie si Victor Ponta se bat in sondaje pentru Bucuresti

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 01:32
Marian Vanghelie si Victor Ponta se bat in sondaje pentru Bucuresti
Lupta pentru desemnarea candidatilor la primariile de sectoare se va duce prin intermediul cercetarilor sociologice efectuate de catre toate taberele din USL implicate in cursa electorala.

Razboi surd in interiorul PSD si PNL pe candidaturile pentru primariile de sectoare si cea a Capitalei. Victor Ponta si Marian Vanghelie se contreaza in sondaje paralele, unul ca sa dovedeasca ca PSD nu are nevoie de candidatura edilului de la 5 decat pentru acel sector, celalalt, pentru a demonstra ca se

Sase! "Garantat Vanghelie" se lupta cu "Garantat Antonescu"

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 00:57
Sase! "Garantat Vanghelie" se lupta cu "Garantat Antonescu"
Postul de candidat la primaria sectorului 6 este extrem de disputat in USL.

Pentru a primi nominalizarea liberalul Rares Manescu, sustinut de Crin Antonescu se lupta intens cu Marian Vanghelie care a impins-o in fata pe Ecaterina Andronescu. PSD si PNL se bat atat de tare pe sectorul 6 deoarece in evaluarile USL ar fi singurul pe care au sanse sa-l smulga de la PDL, in conditiile in care primarul Cristian Poteras este in declin de popularitate.

CONCURENEsI
Rares Manescu si Ecaterina

Balbaieli in USL cu sondajele pe Bucuresti: faza pe sectoare

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 01:24
Balbaieli in USL cu sondajele pe Bucuresti: faza pe sectoare
Testarea candidatilor pentru primariile de sector este amanata de disputele dintre PSD si PNL, fiecare partid incercand sa isi impuna propria varianta.

Blocaj in USL la nivelul Capitalei. Sondajele care trebuiau demarate inca din luna septembrie pentru testarea celor mai buni candidati la primariile de sector nu au fost initiate nici pana in prezent. PSD si PNL isi disputa inca sectoarele 3 si 6, considerate a fi mai usor de smuls democrat-liberalilor.

In plus, PSD are propriile surse de

USL pune batista pe tambal in Bucuresti pe timpul verii

Marti, 26 Iulie 2011, ora 01:12
USL pune batista pe tambal in Bucuresti pe timpul verii
Adancite de lupta pentru impunerea propriilor oameni pe listele cu candidaturi ale USL, conflictele surde dintre liberali si pesedisti sunt inabusite de Victor Ponta si Crin Antonescu.
Niciun scandal nu este permis in USL pana ce co-presedintii Victor Ponta si Crin Antonescu nu decid in toamna cum se impart candidaturile la CJ-uri si primariile resedinta de judet, in urma analizei sondajelor comandate de ambele parti.
Potrivit unor surse din interiorul aliantei, cine va intretine focare de

Antonescu scoate castana Chiliman cu mainile PSD

Luni, 18 Iulie 2011, ora 01:23
Antonescu scoate castana Chiliman cu mainile PSD
Crin Antonescu vrea sa preia controlul PNL Bucuresti de la Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, cu ajutorul PSD. Pentru aceasta, viceprimarul Dan Tudorache a intrat in conflict cu Chiliman.

Ape tulburi la nivelul USL Bucuresti. Prin intermediul PSD, conducerea PNL se pregateste sa-i faca zile negre primarului de sector 1, Andrei Chiliman.

Cei doi co-presedinti USL vor analiza astazi, cererea liderului PSD sector 1, Dan Tudorache, de mediere a unui conflict pe care l-ar avea cu edilul
Cele mai citite stiri
Ministrul PSD al Finantelor ii da frisoane lui Florin Citu: "Curtea de Conturi isi va face treaba"
Mai multe actiuni de audit au loc in aceasta perioada la nivelul Ministerului Finantelor Publice. ...
Ciolacu, dupa ce Florin Citu a spus ca PNRR nu poate fi modificat: Inseamna ca cei de la Comisia Europeana gresesc si Citu are dreptate. Ma asteptam
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, fiind intrebat referitor la afirmatiile presedintelui ...
PSD isi instaleaza omul in coasta premierului Ciuca. El va fi numit secretar general al guvernului
Marian Neacsu, fost secretar general al PSD, a fost desemnat de social-democrati sa ocupe aceasta ...