Adriana Bahmuteanu, despre intentia lui Alexandru Cumpanasu de a candida la prezidentiale. "Hai sa vedem daca chiar moare de gat cu toti coruptii"

Sursa: Libertatea
Sambata, 31 August 2019, ora 16:00
47 citiri
Adriana Bahmuteanu si-a exprimat opinia despre intentia lui Alexandru Cumpanasu de la candida la prezidentiale pe contul ei de socializare.
"Cumpanasu se vrea presedinte! Stirea asta i-a lasat pe multi cu gura cascata, inclusiv pe mine, desi m-am tot intrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsa si ca dl. Cumpanasu nu avea nici relatii foarte apropiate cu varul sau (altfel ar fi scos in presa poze cu familia), nici ca a dat dovada de prea multa empatie cu victimele, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.