Cat de trist era George Bacovia. "Unii prieteni imi spun ca sunt inadaptabil. E o exagerare. Iubesc oamenii si ii privesc cu interes prin geam"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Iulie 2020, ora 08:36
149 citiri
Zilele si versurile lui George Bacovia au fost la fel: sumbre. A fost toata viata un om posomorat, iar motive concrete pentru tristetea sa perpetua n-au fost de gasit, desi aceasta l-a trimis de multe ori in spitalele de psihiatrie. Pur si simplu asa a fost sa fie Bacovia - un om trist si solitar. Totusi, poetul sustinea ca iubeste oamenii, dar ii evita pentru a nu le umbri veselia lor spontana. "La ceasurile 14.00, in dupa-amiaza senina si calda, care inspre seara se innoura, un vant rau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.