Cazul magistratului lui Felix. Procurorii DNA cer pedepse cu executare si confiscarea vilei unde se negociau sentintele pe bani grei!

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 17:23
74 citiri
Procurorul DNA a cerut pedepse cu executare in cazul de coruptie al fostului judecator Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti. DNA cere ca la pedeapsa cea mai grea la care sa se adauge o treime din suma celorlalte pedepse. In plus, procurorii cer confiscarea vilei unde aveau loc intalnirile dintre Stan Mustata si amatorii de sentinte.

In cazul lui Stan Mustata procurorii au retinut mai multe infractiuni concurente de: constituire a unui grup infractional organizat, folosire, in orice mod, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.