Cazul premierului Cehiei, adus in fata Parchetului European condus de Kovesi. "Nu vrem ca Parlamentul European, fanaticii verzi, sa ne conduca tara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Iunie 2021, ora 08:32
19 citiri
Conflictul de interese de care este acuzat premierul ceh, miliardarul Andrej Babis, in calitate de politician si om de afaceri, a fost adus in fata noului Parchet European (EPPO), condus de romanca Laura Codruta Kovesi, care a inceput sa lucreze la 1 iunie, a anuntat joi un procuror de la Praga. Rapoarte "pe doua subiecte au fost trimise noului parchet" european, a declarat pentru AFP procurorul Boris Havel, ca raspuns la o intrebare, fara a oferi detalii. EPPO, insarcinat cu lupta impotriva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.