Ce a propovaduit un preot de a reusit sa-si socheze colegii si sefii. Psihiatru: "Acestia sunt noii teroristi ai pandemiei"

Sursa: Adevarul
Marti, 26 Octombrie 2021, ora 20:29
61 citiri
Preotul Teodosie Paraschiv, de la Manastirea Durau, Neamt, a tinut in fata credinciosilor mai multe predici cel putin bizare, in care avertiza asupra existentei unui guvern mondial anticrestin care vrea sa controleze oamenii prin cipurile introduse in vaccinul anti-COVID si sa le otraveasca copiii. Discursul acestuia a fost amendat atat de BOR, cat si de psihiatri. "Transumanismul este o miscare care doreste crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adica un om care sa fie un fel de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.