Ce cred ucrainenii si rusii despre iminenta unui razboi intre tarile lor: "De ce am avea nevoie de Ucraina? Sa-i lasam in pace"

Sursa: Adevarul
Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 11:04
113 citiri
Ce cred ucrainenii si rusii despre situatia actuala a crizei cu privire la Ucraina? Va duce la un razboi? Care este starea lor de spirit? Jurnalistii BBC si CNN au stat de vorba cu populatia si soldatii, la Kiev si Moscova, sau aproape de liniile de front din estul Ucrainei. La Kiev, intr-o atmosfera de sarbatoare creata de zapada asternuta in piete, ucrainenii nu sunt peste masura de ingrijorati si multi au opinii destul de ferme cu privire la tensiunile dintre Rusia si Ucraina. "Rusia ar fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.