Ce forta de lovire va avea structura NATO din Romania. Analist militar: "S-a trecut la un mecanism operational de raspuns imediat"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Iulie 2022, ora 05:41
93 citiri
Cu o suplimentare a contingentului american pana la 5.000 de militari si dupa infiintarea unui comandament de brigada, forta de raspuns a NATO in Romania creste exponential, iar deciziile nu se vor mai lua birocratic, ci la propunerea exclusiva a militarilor Cu o Rusie catalogata drept o "amenintare directa" pentru securitatea tarilor membre, NATO si-a schimbat radical filosofia la Summitul de la Madrid. Concret, Statele Unite isi vor extinde prezenta militara in Europa, terestra, maritima si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.