Ciolacu, intrebat daca exista oameni din PNL care ar vrea sa voteze motiunea de cenzura: "Exista astfel de semnale si vom continua negocierile"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Iunie 2021, ora 05:34
63 citiri
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, luni seara, ca textul motiunii de cenzura este finalizat, fiind negociat cu partenerii sociali si toti sustinatorii. Ciolacu a anuntat ca textul se refera la "acest guvern dezastruos". Ciolacu afirma ca exista oameni din PNL care ar vrea sa voteze motiunea de cenzura. "Este pentru prima oara, dupa 30 de ani de democratie post-decembrista, cand o motiune de cenzura are sanse sa treaca la sase luni de la alegeri, chiar daca matematic ei au in acest moment ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.