CLINICA INFRAFIT ARE ACUM IN PALMARES PREMIUL THE GOOD LIFE AWARD PENTRU REINVENTARE IN INDUSTRIA DE WELLNESS, OFERIT DE FORBES LIFE FONDATOAREI, RALUCA ILIESCU (ADVERTORIAL)

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 17:21
155 citiri
Fondata in noiembrie 2012, Clinica Infrafit se anunta inca de la inceput un proiect ambitios, desi sa recunoastem, nimeni nu se astepta sa se bucure de un succes de proportii intr-un timp atat de scurt. Construita in jurul unei francize internationale si a unui sistem medical de ultima generatie, unic in Romania, Infrafit X, serviciile acesteia se focusau atat pe reeducarea metabolismului, cat si a mentalitatii in ceea ce priveste problemele metabolice si de nutritie.

Crezand cu tarie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.