Concluziile surprinzatoare ale unui roman care a vrut sa afle cat costa viata in paradisul din Bali fata de Cluj sau Bucuresti. "Ma costa 10 euro pe noapte"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Iulie 2022, ora 09:15
75 citiri
Patrik Bindea este specialist in marketing si de cateva luni a inceput un experiment social, dupa cum spune chiar el. Patrik a vrut sa afle cat costa viata in paradisul din Bali comparativ cu Bucuresti sau Cluj, iar concluziile au fost surprinzatoare Patrik a ajuns la concluzia ca e mult mai ieftin sa traiesti intr-o vila de lux cu piscina in paradisul din Bali decat intr-un apartament modest intr-un cartier marginas din Cluj sau Bucuresti.
Dupa doua luni petrecute in Bali, specialistul in ...citeste toata stirea
Cele mai citite stiri
Ciolacu, despre finantarea din Ungaria a UDMR: Daca este ceva ilegal, institutiile statului sa isi faca datoria. Daca e imoral, statul roman ar trebui sa faca la fel
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat intr-o conferinta de presa ca trebuie vazut daca exista ...
Seful cabinetului lui Zelenski, editorial in The Guardian: "Tara mea, Ucraina, are o propunere pentru Occident care ar face intreaga lume mai sigura"
Intr-un editorial publicat in The Guardian, Andrii Iermak, seful cabinetului prezidential al ...
Ce s-a ales de brigada "onorifica" a Moscovei acuzata de atrocitatile de la Bucea. Marturia unui medic: "Baietii s-au saturat"
Un material realizat de RFE/RL urmareste parcursul unei brigazi rusesti care a intrat in vizorul ...