Conflictul Metrorex - sindicat. Ion Radoi sustine ca se urmareste "destructurarea" sindicatului: Eu din sediul asta nu ies decat daca imi dau foc, daca ma omoara

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Mai 2021, ora 09:26
78 citiri
Stefan Paraschiv, directorul Metrorex, a inaintat saptamana trecuta o adresa oficiala catre Sindicatul Liber de la Metrou, prin care anunta ca este de acord cu propunerea sindicatului pentru ca jandarmeria sa asigure paza in statiile de metrou. In schimb, Ion Radoi, liderul Sindicatului de la metrou (USLM), sustine ca nu a facut aceasta propunere, iar conducerea Metrorex ar fi inventat un pretext pentru a evacua sediul Sindicatului din statia Unirii si a "destructura" sindicatul.
In urma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.