Copilul de patru ani, care a murit dupa un tratament stomatologic, sedat cu propofol. Anestezistul de la clinica Teddy Care, cercetat pentru ucidere din culpa

Sursa: Libertatea
Joi, 13 Februarie 2020, ora 10:30
71 citiri
Potrivit sursei citate, inca de zilele trecute au fost luate toate masurile pentru conservarea tuturor mijloacelor de proba, iar la momentul de fata se asteapta concluzii de natura tehnica, care vor fi trase in urma verificarilor Directiei de Sanatate Publica. Cercetarile continua, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.
Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.
Politistii din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.