Criminalul Ion Turnagiu a incercat sa il convinga pe judecator ca merita sa fie cercetat acasa, dupa ce a incendiat o fata de 17 ani. Se lauda cu bani si "relatii"

Sursa: Adevarul
Marti, 16 Iunie 2020, ora 15:57
24 citiri
Criminalul Turnagiu Ion, cel care a incendiat-o pe adolescenta din Mehedinti dupa ce aceasta a depus o plangere la Politie pentru viol, a declarat in fata instantei ca vrea sa fie plasat in arest la domiciliu, deoarce are "relatii" si o poate ajuta pe victima sa se recupreze. Barbatul, liberat conditionat anul trecut dupa ce a executat 25 de ani dintr-o pedeapsa cu inchisoarea pe viata, a incercat astfel sa il convinga pe judecatorul de drepturi si libertati ca merita sa fie cercetat acasa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.