CTP a interpretat declaratia Gabrielei Firea cu privire la taierea banilor pentru Catedrala Mantuirii Neamului: "A vrut sa arate ca Orban este Anticristul, ca e impotriva bisericii"

Sursa: Libertatea
Sambata, 14 Decembrie 2019, ora 18:48
106 citiri
"Doamna Firea a cerut acesti 600 de milioane si acum, pentru ca nu i-a primit, ce-a spus: Am taiat de la Catedrala 'Mantuielii', nu a 'Mantuirii' si am mai taiat de la biserici. -De ce? Pentru ca sa rezulte ca Orban e Anticristul, e impotriva bisericii, este vandut strainatatii si da in Biserica Ortodoxa Romana si in credinciosi. Asta e miscarea", a afirmat jurnalistul C.T. Popescu la Digi24.ro.
Gazetarul i-a sugerat Gabrielei Firea o "alta solutie". "Nu e nevoie sa ia de la Biserica. Sa dea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.