CULISE Cum a rupt CCR legaturile cu Comisia Europeana pe raportul MCV. Surse: Mona Pivniceru a venit cu ideea. Zegrean: "Nu inteleg aceasta decizie"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Martie 2018, ora 18:02
76 citiri
CCR a transmis Comisiei Europene ca nu mai doreste sa fie implicata in discutiile privind raportul MCV, o decizie stranie, avand in vedere ca magistratii Ccr au fost laudati in repetate randuri in rapoartele Bruxelles-ului pentru modul in care au sustinut statul de drept. Surse din sistemul judiciar au declarat pentru "Adevarul" ca judecatoarea Mona Pivniceru a insistat ca CCR sa nu mai fie amestecata in discutiile cu oficialii europeni. Presedintele Curtii Constitutionale (CCR) s-a intalit joi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.