Cum explica Antonescu venirea lui Becali in PNL: Mai sunt si altii in PNL si PSD care "fac lucruri absolut inacceptabile"

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 11:22
110 citiri
Spre deosebire de colegii sai de partid, presedintele Crin Atonescu nu vede de ce Gigi Becali nu ar putea candida sub culorile PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pana la urma, spune Antonescu, in PSD si PNL mai sunt si alte persoane care "fac lucruri absolut inacceptabile".

Protestele vehemente ale unor liberali cu vechime nu l-au facut sa se razgandeasca pe liderul PNL. "Domnul Becali este un cetatean al Romaniei, care cred ca are, la fel ca majoritatea membrilor PNL sau USL, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.