Cum se fac bani negri in campania electorala. Kovesi: "E o problema sa dovedim ca banii au fost dati la partid, pentru ca plata cash nu lasa urme"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Octombrie 2016, ora 05:41
119 citiri
Desi regulile pentru finantarea campaniilor electorale s-au inasprit, fenomenul sacosei cu spaga aduse la partid a ramas aprope incontrolabil. Pe scurt, vorbim despre relatiile toxice dintre oamenii de afaceri si politicieni. Aceasta este concluzia unei dezbateri organizate de ExpertForum. ExpertForum (EFOR), ONG axat pe politici publice si anticoruptie, a organizat ieri o dezbatere pe tema finantarii partidelor si a campaniilor electorale, in contextul in care cheltuielile din campania pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.