Cum se sifoneaza banii alocati pentru dezvoltarea Romaniei. Dragnea si Dincu au impartit 5,7 miliarde de lei dupa criteriul "al cui primar esti"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Septembrie 2016, ora 05:36
125 citiri
In ultimii patru ani, Ministerul Dezvoltarii, condus de Liviu Dragnea si Vasile Dancu, a alocat nu mai putin de 5,7 miliarde de lei din Programul National de Dezvoltare Locala fara absolut nicio justificare obiectiva, ci doar in baza clientelismului de partid, arata un raport ExpertForum. ExpertForum (EFOR), ONG axat pe politici publice, a analizat modul in care Ministerul Dezvoltarii a alocat banii din Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) in ultimii patru ani, timp in care ministerul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.