Daune de sute de mii de euro pentru grefiere si IT-isti care lucreaza in conditii improprii: "De pantofi cu toc nici nu poate fi vorba"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Iunie 2022, ora 18:07
85 citiri
Tribunalul Bucuresti a obligat Tribunalul Valcea si Curtea de Apel Pitesti sa plateasca unui numar de 15 grefiere si IT-isti de la Tribunalul Valcea daune morale de peste 250.000 de euro pentru conditii improprii de munca. In procesul de la Tribunalul Bucuresti, grefierele si IT-istii din Valcea au cerut daune morale sustinand ca " isi desfasoara activitatea in conditii total improprii, inumane, periculoase pentru sanatate si injositoare, nu numai pentru un grefier/specialist IT, ci si pentru ...citeste toata stirea
Cele mai citite stiri
Ciolacu, despre finantarea din Ungaria a UDMR: Daca este ceva ilegal, institutiile statului sa isi faca datoria. Daca e imoral, statul roman ar trebui sa faca la fel
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat intr-o conferinta de presa ca trebuie vazut daca exista ...
Seful cabinetului lui Zelenski, editorial in The Guardian: "Tara mea, Ucraina, are o propunere pentru Occident care ar face intreaga lume mai sigura"
Intr-un editorial publicat in The Guardian, Andrii Iermak, seful cabinetului prezidential al ...
Ce s-a ales de brigada "onorifica" a Moscovei acuzata de atrocitatile de la Bucea. Marturia unui medic: "Baietii s-au saturat"
Un material realizat de RFE/RL urmareste parcursul unei brigazi rusesti care a intrat in vizorul ...