Discutii aprinse in sedinta Consiliului local Sector 1. Consilier PNL, sageti pentru Armand: "A cheltuit doar 4% din bugetul de investitii. Sta in conflicte"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 05:33
67 citiri
Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, in sedinta de marti, proiectul de hotarare prin care este mandatata Clotilde Armand, edilul de sector, sa demareze o actiune in instanta pentru rezilierea contractului cu Romprest. Sedinta a durat aproximativ cinci ore, timp in care consilierii au criticat-o pe Clotilde Armand si i-au cerut acesteia contractul cu noua firma de salubritate, insa fara rezultat. In sedinta de marti, consilierii Sectorului 1 i-au cerut lui Clotilde Armand in repetate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.