Dr. Gabriel Diaconu sanctioneaza mesajul misogin al lui Nicusor Dan: "Ce-o fi crezut, ca deodata il vor vota barbati in trafic?"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Septembrie 2020, ora 12:19
36 citiri
Psihiatrul Gabriel Diaconu sanctioneaza declaratia lui Nicusor Dan , candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, care a afirmat recent ca in aceasta campanie electorala este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale "sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta". "Incalificabil gestul candidatului dreptei la Primaria Capitalei, care intr-o declaratie recenta a insinuat ca Gabriela Firea ar fi o "panarama"", scrie psihiatrul Gabriel Diaconu pe pagina sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.