Elena Udrea comenteaza acordul incheiat de patronul de presa Radu Budeanu cu DNA: "Are copii mici, probabil de aici i se trage slabiciunea"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Iulie 2020, ora 06:02
74 citiri
Elena Udrea a reactionat, miercuri, la acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de omul de afaceri Radu Budeanu cu DNA, sustinand ca acesta "are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui", insa considera ca era mai onorabil ca el "sa-si obtina libertatea luptandu-se in instanta cu procurorii si spunand adevarul". Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a scris o postare la doua zile dupa ce DNA a anuntat ca a omul de afaceri Radu Budeanu a incheiat un acord de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.