Epidemia de coronavirus schimba drastic modul prin care chinezii comanda si consuma alimente. Clientii primesc un fel de buletin medical al celor din bucatarie si informatii daca curierii si-au dezinfectat echipamentul

Sursa: Libertatea
Miercuri, 19 Februarie 2020, ora 14:39
67 citiri
Compania Meituan, un gigant al livrarii de alimente din China, a lansat serviciul de livrare "fara contact", un succes imediat, in conditiile epidemiei de coronavirus.
Potrivit unui purtator de cuvant al companiei, peste 80% dintre cei care au facut comenzi intre 26 ianuarie si 8 februarie au solicitat un serviciu de livrare fara contact. 66% dintre clientii care au selectat optiunea de servicii contactless pentru fiecare comanda pe care au plasat-o in acea perioada.
In Wuhan, epicentrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.