Ex-seful SIE Claudiu Saftoiu, despre deprofesionalizarea Politiei, dupa crimele de la Caracal si adolescenta violata de la Galati. "Indiferenta si insolenta e mai mare decat grija de a ajuta cetateanul"

Sursa: Libertatea
Luni, 05 August 2019, ora 20:03
60 citiri
Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Claudiu Saftoiu, a analizat reactiile politistilor in cazurile revoltatoare ale crimelor de la Caracal, dar si recenta situatie de la Galati. O adolescenta plina de sange a acuzat ca a fost violata, dar doi agenti de Politie aflati intr-o masina au refuzat sa ii acorde ajutor. Scenele au fost filmate de trecatori care i-au acuzat pe politisti de indiferenta si i-au determinat ca intr-un final sa cheme ambulanta.
"Vorbim despre inca doua cazuri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.