EXCLUSIV/ Decizie de ultima ora luata inainte de nunta lui Honorius Prigoana. Elena Udrea nu va fi nasa de cununie, ci de botez!

Sursa: Libertatea
Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 17:01
119 citiri
Elena Udrea era anuntata cu surle si trambite ca nasa de cununie a lui Honorius Prigoana, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana, care, maine, se insoara in biserica. Planul insa a fost zadarnicit de canoanele bisericesti, iar mirii s-au vazut nevoit sa gaseasca urgent un cuplu de nasi. Mare sarbatoare, mare, maine, in familia fostului deputat PD Silviu Prigoana. Acesta va fi pentru prima data in viata socru mare, intrucat fiul sau Honorius va spune "DA!" iubitei sale Corina Bode si in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.