EXCLUSIV. Lovitura teribila pentru Traian Basescu! Ce e obligat sa faca dupa decizia ICCJ. Nu mai are nicio sansa (VIDEO)

Vineri, 25 Martie 2022, ora 05:41
102 citiri
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis miercuri, 23 martie, ca Traian Basescu a colaborat cu Securitatea comunista. Decizia este definitiva. Fostul presedinte cu doua mandate a refuzat sa comenteze sentinta, dar a precizat ca va merge la CEDO.
In actiunea depusa de CNSAS la Curtea de Apel Bucuresti se arata ca fostul presedinte si-a turnat colegii si a mentinut legatura cu Securitatea ca persoana de sprijin, pana aproape de caderea regimului comunist. In dosar au fost depuse documente de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.