EXCLUSIV. O fosta consiliera a lui Grindeanu, un "liber profesionist" si o persoana cu 25 de locuri de munca simultan, la stat, propusi pentru CA al Nuclearelectrica. PSD si ALDE isi "planteaza" oamenii si in compania care asigura 20% din energia Romaniei

Luni, 10 Aprilie 2017, ora 10:06
87 citiri
Dupa propunerile rusinoase, care au scandalizat specialistii din sectorul energetic, pentru Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, Ministerul Energiei nu se dezice nici cand vine vorba de Nuclearelecrica (SNN), o alta companie de importanta vitala, care asigura 20% din consumul national de electricitate. "Romania libera" a aflat care este lista candidatilor propusi pentru postul de membri provizorii in Consiliul de Administratie al SNN.

Printre cei 8 inscrisi, din care vor fi alesi 7, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.