Florin Roman, mesaj catre PSD: "Cand Grindeanu sau Tudose au fost surprinsi la fumat, in Parlament sau la Guvern, nu am facut din tantar, armasar"

Sursa: Jurnalul National
Luni, 01 Iunie 2020, ora 15:15
48 citiri
Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, le-a amintit, luni, social-democratilor, ca, in momentul in care fostii premieri Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose au fost surprinsi "la fumat", in Parlament sau la Guvern, liberalii nu au facut "din tantar, armasar" si nu au cerut demisii.

"Nu as fi comentat, la fotografia facuta la ziua premierului, daca nu vedeam declaratia lui Marcel Ciolacu, a liderilor PSD, care infiereaza cu manie proletara si cer demisia lui Orban! Sunt declaratii date dupa o ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.