Fostul sef al Postei Romane si mandria unei politizari bine facute: "Era profund rosie. Azi vorbim de o companie care gandeste, vibreaza si respira liberal"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Iulie 2021, ora 05:32
78 citiri
Horia Grigorescu a vorbit, marti seara, la alegerile din cadrul filialei Sector 4 a PNL despre mandatul sau la Posta Romana, declarandu-se mandru de modul in care a transformat institutia dintr-un fief al PSD intr-unul al PNL. "Vreau sa va spun ca, in momentul in care am patruns in acea companie, era profund rosie. Daca erau 20% liberali era bine. Vreau sa va spun acum cu mandrie, dupa un an si sase luni, cat am fost parte din acea companie, ca azi vorbim de o companie care gandeste, vibreaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.