Fostul sef al SIE si scandalul pensiilor speciale: Nu ar trebui ca domnul general (r) Ciuca sa isi dea demisia din functia de ministru?

Joi, 18 Iunie 2020, ora 10:37
61 citiri
Silviu Predoiu este un general cu patru stele roman, fost ofiter in Serviciul de Informatii Externe. De mai multe ori a indeplinit functia de director interimar al Serviciului de Informatii Externe, dar din 2005 pana la trecerea in rezerva din 2019 a fost prim-adjunct al directorului SIE. Iata ce scrie gen. de armata (r) Silviu Predoiu:
"Astazi se mai indeplineste o promisiune a PNL facuta in perioada campaniei electorale, cand am promis oamenilor echitate sociala si taierea pensiilor speciale. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.