FOTO. Rise Project: Cum au comunicat pesedistii pe Whatsapp in noaptea Ordonantei 13. Liviu Dragnea: Sa ne pregatim de un miting pentru apararea Romaniei. Organizati-va. Codrin Stefanescu: Incepem de acum! Trebuie doar sa decizi unde il organizam si cand

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 05:48
71 citiri
In perioada protestelor masive generate de adoptarea Ordonantei 13, liderii PSD puneau la cale, pe un grup de Whastaspp, strategii prin care sa organizeze contramanifestatii, arata o ancheta a jurnalistilor Rise Project.
UPDATE 17.30: Intr-o interventie telefonica, Gabriela Firea sustine ca noile dezvaluiri reprezinta un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Citeste mai multe aici.
"Nu mi se par dezvaluiri cata vreame liderii PSD au afirmat si public ca unele dintre exprimarile care se regasesc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.