Gabriel Oprea ramane fara titlul de DOCTOR. CNATDCU cere retragerea titlului ACADEMIC dupa ce a stabilit ca LUCRAREA de doctorat este UN PLAGIAT. REACTIA POLITICIANULUI: "Voi cere Justitiei sa faca lumina si sunt convins ca imi va da dreptate"

Luni, 01 August 2016, ora 14:20
63 citiri
Gabriel Oprea va ramane si fara titlul de doctor dupa ce s-a stabilit ca aceata a plagiat grosolan in lucrarea cu care a obtinut doctoratul. Politicianul a primit astazi verdictul de plagiat din partea CNATDCU, iar aceeasi comisie a cerut retragerea titlului de doctor.

Gabriel Oprea nu va mai putea benificia de titlul de doctor dupa ce Consiliul general al Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (
CNATDCU)
a decis ca lucrarea de doctorat a lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.