Gafa facuta de Donald Trump intr-o conversatie cu primul echipaj NASA format doar din femei, trimis in afara Statiei Spatiale. Cele doua astronaute l-au corectat in direct

Sursa: Libertatea
Sambata, 19 Octombrie 2019, ora 16:46
65 citiri
In timpul conversatiei cu presedintele american, Christina Koch si Jessica Meir l-au corectat politicos pe presedinte atunci cand acesta a facut o eroare cu privire la istoria femeilor in spatiu, potrivit Business Insider.
Christina Koch si Jessica Meir (EPA) "Acesta este pentru prima oara cand o femeie efectueaza o misiune in afara Statiei Spatiale", a spus Trump, in timpul conversatiei.
Afirmatia sa a fost insa gresita, caci au mai fost femei care au efectuat misiuni in afara Statiei Spatiale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.