Gerard Pique a fost condamnat pentru ca ar fi incercat sa fenteze Fiscul din Spania. Iubitul Shakirei, obligat sa plateasca peste doua milioane de euro

Sursa: Libertatea
Miercuri, 10 Iulie 2019, ora 22:01
63 citiri
Magistratii spanioli au concluzionat ca fundasul Barcelonei a simulat cedarea drepturilor de imagine societatii sale Kerad Project pentru a plati un impozit mai mic in 2008, 2009 si 2010, scrie Gazeta Sporturilor.
Fotbalistul in varsta de 32 de ani va trebui sa achite 1,5 milioane de euro, suma pe are nu o platise la timp, dar si o amenda in valoare de 600.000 de euro.
Hotararea instantei vine la o luna dupa ce iubita sa, cantareata columbiana Shakira, a fost chemata in instanta, fiind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.