Godina, ironic la adresa lui Lucian Bode: "Politistii sunt platiti sa se lase umiliti de cei cu functii mari in minister si sa aplice sanctiuni doar oamenilor de rand"

Sursa: Adevarul
Vineri, 09 Iulie 2021, ora 05:42
81 citiri
Marian Godina a ironizat reactia ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, in scandalul in care este implicat comisarul de politie Christian Ciocan. "Am inteles ca marea dilema a dumneavoastra e de cand se ocupa politistii cu filmatul", a scris Godina pe Facebook. "Domnule ministru Bode, v-am citit astazi declaratia despre cazul domnului Ciocan. Am inteles ca marea dilema a dumneavoastra e de cand se ocupa politistii cu filmatul. M-am bucurat sa observ ca ati extras fix miezul problemei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.